Δήμος Άνδρου: Συμμετοχή στην 1η διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού “NOSTOS EXPO 2016”

nostos-expo-vanglouk-androsfilm
Ο Δήμος Άνδρου, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόκειται να συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην έκθεση εναλλακτικού Τουρισμού NOSTOS, που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 17 Οκτωβρίου στην Ναύπακτο και διοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπάκτου. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ., του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της ΚΕΔΕ.
Η Nostos Expo 2016 έχει ως στόχος της να προβάλλει την δυναμική της Ελληνικής αγοράς, τα πλεονεκτήματα του εναλλακτικού θεματικού τουρισμού και την δυνατότητα της Ελλάδας να επιμηκύνει τη τουριστική της περίοδο και τους 12 μήνες του έτους.

nostos-expo-2016-vanglouk-androsfilm

Στη διάρκεια της έκθεσης τόσο ο Δήμος Άνδρου όσο και οι επαγγελματίες του νησιού, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες b2b συναντήσεις με επαγγελματίες hosted buyers, παρουσιάζοντας τον τουριστικό προορισμό και τις επιχειρήσεις της Ανδρου. O Δήμος Άνδρου έχει αποστείλει στους επαγγελματίες τη λίστα με τους hosted buyers από Ρωσία, Αυστρία, Ισραήλ, Γερμανία, Σερβία, Ολλανδία, Κύπρο, Γαλλία και Ελλάδα, προκειμένου να συμφωνηθούν οι b2b συναντήσεις.

nostos-expo-2016-vanglouk-androsfilm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *