Ε ναι λοιπόν, ήρθε η ώρα για μπριτζ στην Άνδρο!

Μπριτζ στην  Άνδρο από τη Λέσχη Ανδρίων !
Πρόσκληση ενδιαφέροντος :

To Mπριτζ είναι ένα πνευματικό, εγκεφαλικό παιχνίδι – άθλημα, το οποίο, χωρίς να στηρίζεται στον παράγοντα της τύχης, εκπαιδεύει και οξύνει τον νου με ευεργετικά αποτελέσματα, ψυχαγωγεί, αναπτύσσει νέες φιλίες, την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια, προωθεί τον αθλητικό τουρισμό, απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες και σε ευρύ φάσμα ηλικιών.
Η Λέσχη Ανδρίων, μετά από παρότρυνση ορισμένων φίλων και μελών της, προτίθεται να δημιουργήσει, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπρίτζ (Ε.Ο.Μ.), τμήμα Μπριτζ στους φιλόξενους χώρους της.


ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Ανδριώτες , μέλη ή μη της Λέσχης Ανδρίων , κατοίκους ή διαμένοντες στο νησί, να προσέλθουν στην αίθουσα της Λέσχης Ανδρίων στην Χώρα της ‘Ανδρου (πρώην κτίριο ΕΟΧΑ) , την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, ώρα 12η μεσημβρινή, ώστε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε τα σχετικά με την διαδικασία ίδρυσης και λειτουργίας του τμήματος Μπριτζ .
Στην συνάντηση θα παρευρίσκεται, εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπρίτζ (Ε.Ο.Μ.), έμπειρος εκπαιδευτής ο οποίος πρόκειται να αναλάβει την εκπαίδευση στην ‘Ανδρο , θα μας ενημερώσει σχετικά και θα απαντήσει σε τυχόν απορίες.
Η συμμετοχή ικανού αριθμού ενδιαφερομένων σε σταθερή βάση (τουλάχιστον 20), είναι απαραίτητη για την ίδρυση και βιώσιμη λειτουργία του τμήματος .
‘Οσοι κατ’ εξαίρεση αδυνατούν να παραστούν στην παραπάνω συνάντηση, παρακαλούνται να απευθύνονται για ενημέρωση και να δηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο υπό ίδρυση τμήμα, στα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης:

Eμμανουήλ Ψυχάλη, τηλ. 694 794 5018.
Περικλή Καΐρη Τηλ. 6944 318 109 Ε-mail: pgkairis@gmail.com
Μιχαήλ Στρατή τηλ. 6974 901344 Ε-mail: micstratis@gmail. com
Αριστέα Γράβου τηλ. 6932 626 906 Ε-mail: agravou@gmail.com
Iωάννη Ξανθό τηλ. 6972 620 155 Ε-mail: xanthosioa@gmail.com
Χορηγός επικοινωνίας: AsterasRadio 92fm site: www.asterasradio.com

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΔΡΙΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *