Ευχαριστήριο του Επάρχου Άνδρου για τις νέες αρμοδιότητες στους τομείς «Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης» και «Μεταφορών και Επικοινωνιών»

Στο πλαίσιο μεταβίβασης αρμοδιοτήτων από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σε Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακούς Συμβούλους και στον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου μεταβιβάζοντάς μου αρμοδιότητες στους τομείς «Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης» και «Μεταφορών και Επικοινωνιών» ως Εντεταλμένου στις Περιφερειακές Ενότητες των Κυκλάδων.

Θα προσπαθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις και σε συνεργασία με τους υπαλλήλους της Περιφέρειας, να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του και να συμβάλλω επικουρικά τόσο στο έργο του Αντιπεριφερειάρχη «Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης» κ. Στυλιανού Μπρίγγου όσο και στο έργο του Αντιπεριφερειάρχη «Μεταφορών και Επικοινωνιών» κ. Ιωάννη Μαργαρίτη με στόχο την απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών, την ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργίας των Υπηρεσιών και την βέλτιστη εξυπηρέτηση του πολίτη στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας στις Κυκλάδες .

One Response

  1. Ανωνυμος

    Πολλά συγχαρητήρια Στον έπαρχο είναι ενεργητικός καλός για το νησί μας
    Αλλά Όταν θα λένε ενότητα άνδρου Να το εννοούμε Και με πράξεις θζny

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *