Ευχαριστήριο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη στην Golden Star Ferries και τους πλοιοκτήτες Γιώργο και Δημήτρη Στεφάνου

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την Golden Star Ferries και τους πλοιοκτήτες Γιώργο και Δημήτρη Στεφάνου, οι οποίοι παρά τις δύσκολες και αντίξοες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η ακτοπλοΐα, υλοποίησαν την υπόσχεσή τους, την οποία είχαν δώσει κατά τη μεταξύ τους συνάντηση στις 20 Σεπτεμβρίου, για τη σύνδεση της Σύρου με τη Ραφήνα και τα νησιά Άνδρο και Τήνο.

Όπως τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης: «Η δρομολόγηση της νέας γραμμής ενισχύει την ακτοπλοϊκή σύνδεση της έδρας της Περιφέρειας, δίνοντας την ευκαιρία στη Σύρο να έχει όχι μόνο συχνότερη πρόσβαση στην Αττική αλλά και με την ηπειρωτική Ελλάδα μέσω του λιμανιού της Ραφήνας και ταυτόχρονα τη συνδέει καθημερινά με δύο κεντρικά νησιά, την Τήνο και την Μύκονο. Εύχομαι και ελπίζω σύντομα και άλλες ακτοπλοϊκές εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Golden Star Ferries».

 

One Response

  1. Golden

    Και ένα μεγάλο ευχαριστώ θα πούμε και ένα μεγάλο μπράβο θα πούμε και ένα παραπάνω λόγο να στηρίζουμε την εταιρεία έχουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *