Έκθεση με έργα του Πέτρου Ζουμπουλάκη στο ξενοδοχείο Aneroussa στο Μπατί

Έκθεση με έργα του βραβευμένου από την Ακαδημία Αθηνών ζωγράφου και σκηνογράφου Πέτρου Ζουμπουλάκη και  τίτλο  «Ρόδινα ακρογιάλια» , θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Aneroussa Beach στο Μπατσί της Άνδρου.

 

Συγκεκριμένα, η έκθεση θα παρουσιαστεί στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του ξενοδοχείου και αποτελεί συνέχεια ανάλογων εκδηλώσεων που έγιναν κατά το παρελθόν για την καθιέρωση και ενίσχυση της πολιτιστικής δραστηριότητας και καλλιτεχνικής δημιουργίας στην Άνδρο. Τα ζωγραφικά έργα του καλλιτέχνη αποτελούν σημαντικό κομμάτι της δουλειάς του με τον γενικό τίτλο Αέναο Τοπίο.

Πηγή έμπνευσης του καλλιτέχνη αποτελούσε πάντα το τοπίο.

Το αιώνιο ελληνικό τοπίο με την ποικιλία και την πολυμορφία του, που διαρκώς εμπλουτίζει το έργο του σε μία αέναη δημιουργία.

Ιδιαίτερο κομμάτι της έκθεσης αποτελεί το τμήμα σκηνογραφιών που έχει φιλοτεχνήσει ο Πέτρος Ζουμπουλάκης για πολλές θεατρικές σκηνές και ιδιαίτερα για την αγαπημένη του αδελφή μεγάλη ηθοποιό Βούλα Ζουμπουλάκη και τον σύντροφό της κορυφαίο επίσης ηθοποιό Δημήτρη Μυράτ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 8μμ και θα φιλοξενηθεί στην Aneroussa μέχρι 10 Σεπτεμβρίου2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *