4 Σχόλια

 1. Φραντζέσκος Καλλιβρούσης

  Η ΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ (τουλάχιστον κάποια θεσμικά πρόπσωπα και στελέχη -ΕΥΤΥΧΩΣ !!!)
  αγαπητέ κυριε Πολυκράτη έχω δυα σημαντικά νέα – ένα δυσάρεστο και ένα ευχάριστο αλλά ακόμη αναμενόμενο !!!
  Α. Βρήκα και ενημερώθηκα σχετικά με Ευρωπαϊκο Πρόγραμμα Βράβευσης Τουριστικών προορισμών με ειδικό Θέμα για το 2017 “Τόποι που στηρίζουν τον Πολιτιστικό Τουρισμό” και όπως αντιλαμβάνεστε αμέσως το μυαλο μου “έτρεξε” στην υποψηφιότητα της Άνδρου. Θεώρησα εξαιρετικλη ευκαιρία να συνδέσουμε τον αναπτυσσόμενο Τουρισμό της ‘Ανδρου με το Διεθνές Φεστιβάλ της, τα 4 εξαιρετικά σημαντικά Μουσεία – Πολιτιστικά Ιδρύματα και τα πολυάριθμα επισκέψιμα σημαντικά Μοναστήρια – Βυζαντινά Μνημεία, και με την συνεργσαία όλων αυτών θα φτιάχναμε μια Εξαιρετική Υποψηφιότητα. Ενημέρωσα λοιπόν την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Έλενα Πολίτου 15+ ημέρες πριν την καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής για να βοηθήσω με όλες μου τις Μελετητικές εμπειρίες (ως Ανδριώτης Αρχιτέκτων Μηχανικός) να φτιαχτεί ΑΜΕΣΑ ο Φάκελος, που μόνο απο τον Δήμο ως φορέα υπεύθυνο μπορούσε να υποβληθεί μέσω του Ε.Ο.Τ.στην Ειδική Επιτροπή της Ε.Ε. Η οκνηρία ή η Αδιαφορία που συνάντησα ήταν απερίγραπτη (η Ε.Π. με πήρε τηλέφωνο το Σαββάτο, 2 ημέρες πριν την καταληκτική Ηεμρομηνία, και χωρίς νε έχει πράξει το παραμικρό !!!!), και ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΊΚΑ Η ΑΝΔΡΟΣ ΧΑΘΗΚΕ !!!
  Β. Λόγω της συμμετοχής μου στην Θεματ. Ομάδα Τουρισμου των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ , και της εκπροσώπησης του κόμματος στην ΕΠΕΚΕ (Επιτροπή Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου) Τουρισμού απο εμένα, μας προτάθηκε απο την Κυβέρνση η ανάληψη της θέσης του Προέδρου του Δ.Σ. του Ε.Ο.Τ., για την οποια είμαι συνυποψήφιος (μαζί με αρκετους συντρόφους μου). Όταν θα έχω το τελικό αποτέλεσμα της εσωκομματικής ψηφοφοριας και την Απάντηση στην Πρόσκληση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης θα σας ενημερώσω περαιτέρω

 2. Ανωνυμος

  Δε χρειάζονται πολλά λόγια αυτό το βίντεο τα λέει όλα Καλό καλοκαίρι σε όλους να το περάσουμε ωραίο με κέφι και με υγεία Συγχαρητήρια σε όποιον έφτιαξε αυτό το βίντεο Θζ ny

 3. Μαρία Πολίτου

  Ευχαριστούμε για μιά ακόμη φορά τον κύριο Τάττο για το ξαταπληκτικό θέατρο και όλους τους συντελεστές του φεστιβάλ υπό τον κύριο Βούλγαρη για αυτά που μας χάρισαν και για όλα τα επόμενα!!

 4. ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  Απίστευτα υπέροχες βραδιές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *