Ένας σκύλος φράκτης, ίσα μέσα στον Λειβαδιανό ποταμό

Προφανώς για να μη ξοδευτεί για ν’αγοράσει πλέγμα για να εμποδίσει τα πρόβατα να βγουν ή να μπουν από την εμπατή , είχε την φαεινή ιδέα να βάλει τον σκύλο του  δεμένο τέσσερις μέρες τώρα,  να φυλάει τα έρμα , και από περιποίηση άλλο τίποτα, αλυσίδα στο λαιμό και δύο  αλουμινένιες κατσαρόλες άδειες.

6 Σχόλια

 1. Σάκης Αντωνόπουλος

  Σήμερα, 11 Αυγούστου το πρωΐ, το σκυλάκι, η αλυσίδα και οι δύο κατσαρόλες είχαν εξαφανιστεί. Πραγματικά ελπίζω να μην ξαναδούμε τέτοιο θέαμα στις εξοχές της Άνδρου που τόσο αγαπούμε όλοι μας, μόνιμοι και ολιγότερο μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες! Εκτός από τη λύπη που προκαλεί η κακομεταχείριση ενός ζώου είναι και ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπαγγέλτως. Αλλά να μη φτάνουμε εκεί. Μικρή κοινωνία είμαστε – να μην καταφεύγουμε σε καταγγελίες για τα αυτονόητα. Καλό καλοκαίρι σε όλους μας (και στα σκυλάκια!)

 2. Αθηνά Κυρτάτα

  Το ζώο είναι σε δημόσιο χώρο, στον ποταμό. Αυτός που έχει το κτήμα πίσω του μας είπε πως δεν είναι δικό του το σκυλί.
  Η καταγγελία θα γίνει σε «ανώνυμο» αύριο
  Σήμερα του πήγαμε φαϊ και νερό
  Ψάχνουμε και γιά ανάδοχη οικογένεα
  (Εμείς φεύγουμε από την Άνδρο και ζούμε σε διαμέρισμα με σκύλο)

 3. Κατερίνα Ξαρχοπούλου

  Ο νόμος είναι σαφής: αποτελεί κακοποίηση ζώου και τιμωρείται με φυλάκιση και πρόστιμο. ΤΟ καθήκον σας είναι να τον καταγγείλετε επώνυμα με τα στοιχεία που έχετε και τις φωτογραφίες του άμοιρου ζωντανού.

 4. gr

  Να του εποβληθει προστιμο για κακοποιηση ζωου.το οποιο ζωο εχει πιο πολυ μυαλο απο το διποδο αφεντικο του.ντροπη και αισχπς!!!!!

 5. Maria Politou

  Να τον καταγγείλετε επώνυμα Βαγγέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *