Δήμος Άνδρου: Καθιερώνεται εβδομάδα ενημέρωσης για τις εξαρτησιογόνες ουσίες

 

enimerotikes sinantiseis gia oysies apo ton dimo androy vanglouk androsfilm (2)

Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές ημερίδες- εκδηλώσεις που συνδιοργανώθηκαν στην Άνδρο από στον Δήμο Άνδρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων», σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και το ΚΕΘΕΑ «Στροφή» και αφορούσαν τις εξαρτησιογόνες ουσίες.
Η ανταπόκριση και συμμετοχή του κόσμου ήταν ενδεικτική του πόσο πολύ απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα τις Ανδριώτισσες και τους Ανδριώτες

Σε όλες τις εκδηλώσεις οι αίθουσες ήταν γεμάτες και οι ενημερώσεις ήταν ενδιαφέρουσες γιατί υπήρχε συμμετοχή του κοινού ώστε να γίνονται διάλογοι με τους ψυχολόγους της ομάδας, καθώς και γονείς που τα παιδιά τους είχαν ολοκληρώσει το πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ «Στροφή». Στη συναυλία που παρακολούθησαν το ΓΕΛ, το ΕΠΑΛ και η Γ΄ γυμνασίου, το Δημοτικό θέατρο ήταν ασφυχτικά γεμάτο.

enimerotikes sinantiseis gia oysies apo ton dimo androy vanglouk androsfilm (1)
Στις ενημερωτικές συναντήσεις μετείχαν 16 άτομα από το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας» και το ΚΕΘΕΑ «Στροφή», ενώ σημαντική ήταν η προσφορά συλλόγων του νησιού μας, που προσέφεραν όλα τα γεύματα στην ομάδα δίνοντας δείγματα της ανδριώτικης φιλοξενίας.
Κεντρικό μήνυμα ήταν πως η γνώση εξασφαλίζει μεγαλύτερη δύναμη για να δει κανείς κατάματα το πρόβλημα, και να το αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, Θεοδόση Σουσούδη, «όλοι γίναμε σοφότεροι. Γι΄ αυτό και ο Δήμος καθιερώνει, σε ετήσια βάση, εβδομάδα ενημέρωσης για ό,τι προκαλεί εξάρτηση, πάντα σε συνεργασία με το κέντρο πρόληψης «Θησέας», το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».

enimerotikes sinantiseis gia oysies apo ton dimo androy vanglouk androsfilm (3)
Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των ημερίδων και κυρίως την Golden Star Ferries, τον Εμπορικό Σύλλογο Άνδρου «Η Ομόνοια», τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Μαινήτων, τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Γαυρίου, τον Σύνδεσμο Εστιατόρων και καφεστίασης «Η Άνδρος», καθώς και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών Κορθίου.

Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

One Response

  1. ανώνυμο

    Μπορουμε να μαζευόμαστε και μιλάμε για μέρες ..Αλα ολοι ΜΑΖΗ ΕΝΟΜΕΝΗ μονο ετσι ΜΠΟΡΙ να κανομε κατι καιρος ειναι να κιταξωμε το ΝΙΣΙ μας και να να Αφισωμε της πολιτικές διάφορες μας στην παντα Γιατι οπως το βλέπετε σε όσα χρονια ζούμε ο καθένας απω μας δεν ΓΕΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΖny

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *