Η Άνδρος, ένα ιδανικό για γάμο και βάφτιση νησί

Tον Μάιο του 1991 , μετά από τηλεφωνική συννενόηση με τον Μάκη το φωτογράφο, ήρθε με το πρωινό πλοίο ένα νιόπαντρο ζευγάρι από την Ιαπωνία πήγαν μπροστά στην Αγία Θαλασινή, φόρεσαν, πίσω από έναν τοίχο, τα γαμήλιά τους ρούχα από την βαλίτσα, στήθηκαν, φωτογραφήθηκαν μπροστά από το γραφικό εκκλησάκι, άλλαξαν πάλι ρούχα και έφυγαν με το απογευματινό πλοίο. Φωτογραφίες και αρνητικά ταχυδρομικά έφυγαν και αυτά  για Ιαπωνία  για να ετοιμαστεί η αναμνηστική φωτογραφία του γάμου για τους καλεσμένους.

 

Τα χρόνια πέρασαν Γιαπωνέζοι και λοιποί  ξένοι πήγαν πακέτο για τους γάμους τους σε άλλα  ελληνικά νησιά και η Άνδρος  με  αργούς ρυθμούς  έγινε  το νησί που διαλέγουν πολλά  ζευγάρια από διάφορα μέρη της Ελλάδας   για  να παντρευτούν ή και να κάνουν τη βάφτιση του παιδιού τους , συνδυάζοντας την τελετή με διακοπές τόσο για τους ίδιους όσο και για τους καλεσμένους τους, κυρίως  την άνοιξη και το φθινόπωρο, εποχές  που το νησί τουριστικά είναι ανενεργό.

Φέτος  τέσσερις επιτυχημένες επιχειρήσεις της Άνδρου πήραν την απόφαση

να προβάλλουν την Άνδρο ως  ιδανικό  προορισμό για γάμο και βάφτιση.

Οι επιχειρήσεις είναι :

 το ξενοδοχείο «Μικρά Αγγλία» της Ντόλυ Βαλμά

το Ανθοπωλείο  Κιβωτός ( Ειρήνη Γαρδέλη)

Το Ζαχαροπλαστείο «Ζαΐρης»

και το κτήμα «Παραπόρτι» του Αλέκου Καλλιβρούση

Η προβολή θα γίνει  στην έκθεση Bridal Expo 2017  που γίνεται στο Ζάππειο 14, 15, 16 Ιανουαρίου 2017, ὀπου 12 μόνο νησιά  συμμετέχουν με δικό τους το καθένα  περίπτερο  και   για πρώτη φορά η Άνδρος θα προβληθεί   ως ένα ειδυλλιακό  και με κατάλληλες υποδομές και υπηρεσίες για μυστήρια  νησί.

 

One Response

  1. ΟΝΕΙΡΟ και ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ μου ήταν απο ανέκαθεν να τοποθετήσω το νησί της ΑΝΔΡΟΥ , Ως Τόπο τέλεσης Γάμων πολυεθνικών ζευγαριών, μετα την Σαντορίνη που προηγείται Μακράν, ιδιαίτερα δε λόγω της πολύχρονης γνωριμίας μου με το Πρόσωπο που ουσιαστικά θεμελίωσε στην Σαντορίνη την σχετική προσοδοφόρα δραστηριότητα (τον Κ. Κωνσταντινίδη της «ΗΛΙΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ»). Μάλιστα προοριζα για αυτό να διαθέτω την Ναύλωση του Τουριστικού – Περιηγητικου ταχύπλοου – θαλαμηγού «ΑΣΤΕΡΙΑΣ» (της ΑΝΔΡΙΑ.ΝΑ. Ε.Ε.), ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ «ΟΜΗΡΙΑ» η ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε. απο το 2007, «τιμωρώντας» με γιατί Δεν τους Επέτρεψα το «πλιάτσικο» του ΞΕΝΙΑ !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *