Η Μονή Αγίας Ειρήνης θα είναι φέτος το καλοκαίρι, το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών Άνδρου

 

Τα θερινά τμήματα των παιδιών που κάθε χρόνο φιλοξενεί η Ιερά Μητρόπολη Σύρου στην Άνδρο, θα διαμείνουν εφέτος στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης στα Αποίκια, μετά από την πρόθυμη και ευγενική χορηγία του ευεργέτη της Ιεράς Μητροπόλεως, πλοιοκτήτη κ. Ελευθερίου Πολέμη, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Σύρου & Άνδρου κ. Δωροθέου Β΄.
Εφέτος τα θερινά τμήματα θα λειτουργήσουν, για αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 12-15 ετών, σε δύο περιόδους κατά τον μήνα Ιούλιο, από 15 έως 22 και από 22 έως 29.

Θα προσφέρουν στα παιδιά πλούσιο ημερήσιο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα.


Επειδή έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό παιδιών ανά περίοδο, θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματέα του Επισκοπείου Άνδρου, κα Σοφία Καρυστινού – Μανδαράκα, τηλ. 22820 – 23476, από 5 έως και 13 Ιουλίου, και ώρες 10:00π.μ.-12:00μ., από την οποία θα παραλαμβάνουν και στην οποία θα καταθέτουν συμπληρωμένο το Ειδικό Έντυπο Αιτήσεως Συμμετοχής, καθώς και ιατρική βεβαίωση του παιδιού.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

2 Σχόλια

  1. Ανωνυμος

    Τα καλοκαίρια είναι ωραία τα παιδιά να έχω κάτι να Κάνουν και αυτό της δίνει ευκαιρία να σμίξουμε και να γνωριστούν με άλλα παιδάκια Και επιπλέον Είναι μία απασχόληση θζ ny

  2. Αγγελικη Μακρη

    Καλημερα ειμαι κάτοικος ΑΝΔΡΟΥ απο 1999 .γλυπτρια εικαστικός,εχω εικονογραφήσει 22 παιδικά βιβλία..θα ήθελα να συνησφερω στην προσπάθεια σας,τηλ 6976647111•[email protected] ευχαριστω….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *