Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στον Δήμο Άνδρου

 

Τη Παρασκευή  6 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Άνδρου.
Όπως κάθε χρόνο, μετά τον Αγιασμό των Υδάτων, στο Δημαρχείο, παρά τον άσχημο καιρό, συγκεντρώθηκαν πολλοί φίλοι για την όμορφη εκδήλωση.
Τέλεσαν τον Αγιασμό και ευλόγησαν την Βασιλόπιτα οι ιερείς και των τριών ενοριών.
Εκ μέρους του Δήμου Άνδρου χαιρέτησε ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Σουσούδης. Παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Θεοδωράκης και κ. Λάσκαρης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ και δημοτικός σύμβουλος κ. Τσατσομοίρου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ψωμάς, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος κ. Βάμβουκας, από το τοπικό συμβούλιο της Χώρας ο κ. Στεφάνου και ο κ. Παντζόπουλος, ο πρόεδρος του Μπατσίου κ. Πετρίσης, ο πρόεδρος της Παλαιόπολης κ. Μουστάκας, ο τοπικός σύμβουλος Λαμύρων κ. Αστράς, πρώην Αντιδήμαρχοι κ Σαμιωτάκης, κ. Μεντίνης, κ. Τηνιακός.

Ο νέος  Λιμενάρχης Άνδρου κ. Σιδέρης η Υπολιμενάρχης κ. Μαρινάκη , ο Διευθυντής του Εμπειρικείου Γηροκομείου κ. Ψυχάλης, ο πρόεδρος του συλλογου Λειβαδίων κ. Ίσσαρης, η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών κ. Σακελλάρη, ο αρχικαπετάνιος της Blue Star Ferries κ. Κουλουμπής, ο πρόεδρος του ΝΑΤ κ. Καλλιβρούσης, η κ. Μαρία Λεοντάρα από την τράπεζα Πειραιώς,  η ζωγράφος κ. Γρηγόρα, και πολλοί φίλοι.
Ο Δήμος Άνδρου τους ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους καθώς και όλους εκείνους που λόγω καιρού δεν κατάφεραν να έρθουν.

Το φλουρί ἐπεσε στον κ. Σαμιωτάκη

Χρόνια Πολλά και του Χρόνου!!!

φωτογραφίες:Φωτο Άνδρος

 

 

 

 


 

 

One Response

  1. Ανωνυμος

    Με το κόψιμο της πίτας εύχομαι στο Δήμαρχο; Συμβούλιο και για όσοι δουλεύουμε στο δήμο μια καλή χρονιά με υγεία Πολύ ωραίες φωτογραφίες πολύ ωραία αυτή με το δέντρο καλή επιτυχία στο έργο σας θζnyu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *