ο Αντώνης Σολάρης στο Sportcyclades24: «Τα αδέλφια Τσορτανίδη έτοιμα για νέες διακρίσεις».

petros-vanglouk-androsfilm

Τα αδέλφια Τσορτανίδη έτοιμα για νέες διακρίσεις στο Παγκόσμιο Techno 293

 

Στο τελευταίο ταξίδι που έκανα στην Άνδρο και το Κόρθι,  για το Andros Trail Race φρόντισα  (συνεπής στην υπόσχεση που είχα δώσει) να κάνω μια επίσκεψη για να γνωρίσω από κοντά τα αδέλφια Λεωνίδα και Πέτρο Τσορτανίδη. Δεν χρειάστηκε βέβαια να ψάξω πολύ για να τους βρω αφού από την στιγμή που άρχισα να κατηφορίζω τον δρόμο απ΄ τα Κοχύλου διέκρινα τα δυο  techno 293  να διασχίζουν το Όρμο του Κορθίου με μεγάλη ταχύτητα.

Δεν είχα λοιπόν τι άλλο να κάνω παρά να περιμένω να τελειώσουν την προπόνησή τους.

Για καλή μου τύχη ο προπονητής τους Γιώργος Φράγκος θα ταξίδευε εκείνη την μέρα για την Αθήνα και «στο πόδι» του πήρα δυο κουβέντες.

Έμαθα λοιπόν ότι οι δυο αθλητές του Ναυτικού Όμιλου Άνδρου έχουν προετοιμαστεί πολύ καλά για το Παγκόσμιο που θα γίνει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην λίμνη Λάγκο Ντι Γκάρντα από τις 24 μέχρι τις 30 Οκτωβρίου και ότι ο Λεωνίδας θα λάβει μέρος στην κατηγορία U17 και ο Πέτρος στην U15 των windsurf techno 293 .

Η αποστολή θα φύγει από την Άνδρο στις 19 του μήνα για να εγκλιματιστεί στις καιρικές συνθήκες της μεγαλύτερης λίμνης της Ιταλίας (370 τετραγωνικά χιλιόμετρα) που βρίσκεται ανάμεσα στην Μπρέσια και την Βερόνα… η συνέχεια στο   http://sportcyclades24.gr/2016/10/11/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *