Όλα της Άνδρου δύσκολα

 

Στο Σύνταγμα για τις φετινές χριστουγεννιάτικες  γιορτές στήθηκε η ρόδα που όλοι περίμεναν να γυρίσει αλλά  δεν γύρισε ποτέ και τώρα την διαλύουν, στη πλατεία Γηροκομείου της Άνδρου κάποιος είπε να στήσει ένα παγοδρόμιο, που όμως σε λίγο έχουμε Πρωτοχρονιά και ακόμα δεν έχει πάρει  μπρος.

 

 

Η εξέδρα του στήθηκε αρχές Δεκεμβρίου και όλοι περιμέναμε το παγοδρόμιο που θα μας έδινε πάλι μία νότα ευρωπαϊκή  αλλά  λογαριάσαμε χωρίς την ΠΝΟ, έτσι την λευκή νύχτα ανεβήκαμε στην εξέδρα  και χορέψαμε.

 

Μετά την απεργία πλάκωσε  η κακοκαιρία αλλά μόλις έπεσε ο καιρός ήρθε το συνεργείο με το συναρμολογήσει αλλά έφυγε ο κόσμος για γιορτές.  Χριστούγεννα  κάναμε πάλι  χωρίς παγοδρόμιο.

Μέσα στη βδομάδα των γιορτών άρχισε η συναρμολόγηση αλλά οι αναποδιές πολλές, και σαν να μη έφταναν όλα αυτά  ήρθαν  τα αληθινά χιόνια που  δεν θα μας αφήσουν να το χαρούμε ούτε τη Πρωτοχρονιά .

Όπως ήρθαν τα πράγματα και για να βγει και κανένα  σπασμένο , το παγοδρόμιο θα πρέπει να κάτσει πιο πολύ και κατα πως φαίνεται,

Καθαρά Δευτέρα  θα κάνουμε στη πλατεία με ταραμά, χαρταετούς  και πολύ πατινάζ.

 

 

 

3 Σχόλια

 1. Γ, ΞΑΝΘΟΣ

  Ποιός είχε την φαεινή αυτή ιδέα ή ποιός την εμφύσησε στον άτυχο επιχειρηματία; Την εποχή αυτή που η ‘Ανδρος είναι άδεια από κόσμο, είναι σαν να πουλάς παγάκια στους Εσκιμώους.

 2. Ανώνυμος

  Κάτι τέτοιο έπρεπε να γίνει κάτω εκεί που είχαν τα παιχνίδια στο παλιό ελικοδρόμιο Δεν έπρεπε να δοθεί η άδεια για την πλατεία τελοσπάντων Ιδέα ήτανε πολύ καλή μάλλον θα άλλαξε σκέψη και τα παράτησε στη μέση όπως κάνουν πάντοτε θζ ny

 3. sun

  Oλα του γάμου δύσκολα και η νύφη γκ…………………..!
  Και παγοδρόμιο δεν θα έχουμε και κάποιος θα πληρώσει τα έξοδα!

  Kαλή η κίνηση ειδικά για τα παιδιά της Ανδρου για να το γνωρίσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *