Εκστρατεία ενημέρωσης στην Άνδρο για την χρήση ουσιών

Χωρίς τίτλο

Παρέμβαση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης
στην τοπική κοινωνία της Άνδρου

 

Ο Δήμος Άνδρου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων» και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ «πρόγραμμα θεραπείας για έφηβους/νεαρούς ενήλικες χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους», συνδιοργανώνουν παρέμβαση ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης για τους μαθητές και ανοιχτή προς το κοινό στην Άνδρο.

Η παρέμβαση αποτελείται από τις ακόλουθες δράσεις:
Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου Άνδρου: παρέμβαση ενημέρωσης για τους μαθητές του Γυμνασίου – ΤΛ Γαυρίου.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 και ώρα 17:00 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου Άνδρου: ομιλία ανοιχτή προς το κοινό με θέμα: «Η χρήση ουσιών στην εφηβεία. Ο ρόλος της οικογένειας, του σχολείου, της τοπικής κοινωνίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ».

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:30 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Χώρας Άνδρου: συναυλία με την «Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ», ένα νεανικό σχήμα που αποτελείται από παιδιά και προσωπικό της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ. Η μουσική που παίζουν, περιλαμβάνει ένα ρεπερτόριο ροκ μουσικής και έντεχνων ελληνικών ακουσμάτων. Το νεανικό αυτό σχήμα συμμετέχει σε εκδηλώσεις ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης του κοινού, για το έργο και τις δράσεις του προγράμματος, και αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας με την κοινωνία.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Χώρας Άνδρου: ομιλία ανοιχτή προς το κοινό με θέμα: «Η χρήση ουσιών στην εφηβεία. Ο ρόλος της οικογένειας, του σχολείου, της τοπικής κοινωνίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ».

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:15 π.μ. στο Γυμνάσιο Κορθίου Άνδρου: παρέμβαση ενημέρωσης για τους μαθητές του σχολείου.

Ευχαριστούμε τους κάτωθι χορηγούς:

  1. Golden Star Ferries
  2. Φιλοπρόοδο Όμιλο Γαυρίου «Το Γαύριο»
  3. Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Μαινήτων
  4. Σύνδεσμο Εστιατόρων και Καφεστίασης «Η Άνδρος»
  5. Σύλλογο Επαγγελματιών Χώρας Άνδρου
  6. Πρόεδρο Αγροτικού Συνεταιρισμού Γυναικών Κορθίου, κα Παπαϊωάννου Χρύσα

One Response

  1. Ανωνυμος

    ΔΙΣΤΙΧΟΣ ΕΑΝ οι Αστυνομία δεν φέρει μερικά λαγό νικά στην Ανδρο δεν θα κάνουν τιποτα μονο λογια λογια το ενα φέρνει το ΑΛΟ Ναρκωτικά. Κλέφτες δολοφονίας Ακομα τιποτα οιΔιμοτες δεν περνούν μέρος ΦΟΒΟΥΝΤΕ δεν ΞΕΡΟ γιατι ΟΛΛΑ τα παιδια ξερουν πιος τα πουλά θζny

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *