Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου με την Κατιάννα Βασταρδή

NOA ANDROY STI CHIO 2016 VANGLOUK ANDROSFILM (1)

NOA ANDROY STI CHIO 2016 VANGLOUK ANDROSFILM (A) (2)

Στον Χρυσό Στόλο κατάφερε να μπει η αθλήτρια του ΝΟΑ Κατιάννα Βασταρδή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 2016 στη Χίο. Ο στόλος είχε χωριστεί σε τρεις κατηγορίες, χρυσό, αργυρό και χάλκινο, ρίχτηκε από νωρίς στην δράση με τους μικρούς ιστιοπλόους να επιδίδονται στη μάχη με τον άνεμο που έφθανε από την άπνοια στα 4 μποφόρ.

NOA ANDROY STI CHIO 2016 VANGLOUK ANDROSFILM (2)

Το τελικό αποτέλεσμα που έφερε την Κατιάννα Βασταρδή στην 20η θέση της γενικής κατάταξης και 1η στα κορίτσια της Περιφέρειας, έδωσε στο ΝΟΑ το εισιτήριο για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί 2-7 Σεπτεμβρίου 2016 στον Σαρωνικό (Π. Φώκαια Αττικής), ενώ παράλληλα άνοιξε στην νεαρή ιστιοπλόο την πόρτα για την συμμετοχή της στην Εθνική μας Ομάδα.
Ακολούθησαν στον Αργυρό στόλο: Η Ελίζα Καραουλάνη 108η στη γενική κατάταξη και 5η στα κορίτσια της Περιφέρειας. Ο Βαλμάς Νίκος 109ος στη γενική κατάταξη και 9ος στα αγόρια της Περιφέρειας. Η Μαριλένα Μήλα 125η στη γενική κατάταξη και 7η στα κορίτσια της Περιφέρειας.

NOA ANDROY STI CHIO 2016 VANGLOUK ANDROSFILM (3)
Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν 236 αθλητές.
Έτσι η φετινή χρονιά έκλεισε για τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και τους προπονητές του με τον πιο επιτυχημένο τρόπο.

One Response

  1. Ανώνυμος

    Συγχαρητήρια είναι ωραία να βλέπεις Ανδριώτες Να προοδεύουν στα αθλήματα Μακάρι να είχαμε την ίδια τύχη και τα άλλα προβλήματα μας βασάνιζΟυντινέζε Κάναμε καλή δουλειά στα αθλήματα γιατί όχι στάλα Θζny

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *