Δήμος Άνδρου: Η αποκομιδή των απορριμμάτων τη Μεγάλη Εβδομάδα

ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ VANGLOUK ANDROSFILM


Τα προβλήματα με τη λειτουργία του δεματοποιητή αποκαταστάθηκαν και από χθες, Μεγάλη Δευτέρα, τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για την αποκομιδή του όγκου των απορριμμάτων που συσσωρεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νησί μας. Παρακαλούμε θερμά τους δημότες μας, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, να μην βγάζουν κλαδιά, μπάζα και ογκώδη αντικείμενα στους δρόμους διότι έτσι δυσχεραίνουν περισσότερο το έργο των συνεργείων. Στην περίπτωση που αυτό είναι αναγκαίο, παρακαλούνται να ενημερώνουν σχετικά, στα τηλέφωνα του Δήμου.
Με την ευκαιρία, υπενθυμίζουμε ότι η ανάγκη για εντατικοποίηση της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης στο νησί μας είναι επιτακτική. Καθήκον όλων μας είναι να μειώσουμε όσο γίνεται περισσότερο τον όγκο των απορριμμάτων που καταλήγουν στον δεματοποιητή.
Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση
Καλό Πάσχα
Δημήτριος Λάσκαρης
Αντιδήμαρχος Άνδρου

One Response

  1. ανωνυμος

    Μπραβο να φύγουν απω τι μέση τωρα Ας βάλουν ενα χεράκι και αυτνη που φαγονουντε να ΚΑΘΑΡΙΣΗ ο τόπος Δεν καταλάβενο γιατι δεν εχουν Πάρη τα μετρα οταν ξανά χαλαση τα τα πανε κάπου άλλου Και αργότερα τα βαζουν στην θέση τους .Ας διάλεξη ο ΔΗΜΟΣ ενα μέρος ..Όσο Για τι φαγωμαρα θα υπάρχει οπως νανε .Νομιζω ΟΛΛΟΙ προσπαθουν να κάνουν το ΚΑΛΗΤΕΡΟ για .θζ ny.!!!! Και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ας Πάρη μια θέσει οπιος δεν κανη την δουλια του ας πάει Σπιτάκι του !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *