Τελικά παραμένει το υποθηκοφυλακείο στην Άνδρο με έδρα την Άνδρο

υποθυκοφυλακείο Άνδρου androsfilm vanglouk


Με το σχέδιο νόμου, που δόθηκε στη δημοσιότητα την 22-7-2016 και κατατίθεται στη βουλή για ψήφιση, διατηρείται μεταξύ άλλων και το Υποθηκοφυλακείο ‘Ανδρου το οποίο μετατρέπεται σε έμμισθο. Η άμεση κινητοποίηση των δικηγόρων, συμβολαιογράφων και Υποθηκοφυλάκων ‘Ανδρου, του Δήμου ‘Ανδρου, του Επάρχου ‘Ανδρου, του Προέδρου και του ,Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου , των όμοιων Συναδέλφων και φορέων και των άλλων θιγόμενων νησιών, απέτρεψε την απομάκρυνση τουβΥποθηκοφυλακείου  ‘Ανδρου και την ένταξή του στο Υποθηκοφυλακείο Σύρου, γεγονός που θα δημιουργούσε προβλήματα στους πολίτες και τις συναλλαγές.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το «μη χείρον βέλτιστον». Οι υγιείς και δυναμικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις της τοπικής κοινωνίας , επιβάλλουν το δίκαιο και την λογική στις αυθαίρετες, άκριτες και άδικες επιλογές της διοίκησης και δείχνουν το δρόμο σε όμοιες επιδιώξεις για την προάσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων μας.

Γιάννης Ξανθός, δικηγόρος

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Όλοι μαζί βοήθησαν γι’ αυτό είχε μεγάλη επιτυχία. Ασφαλώς Υπήρχε η συνηθισμένη. Φαγωμάρα Φαγωμάρα Τα αποτελέσματα μετράνε Θζny

  2. Βασίλης Πομόνης

    Απόλυτα σωστή και στοιχειοθετημένη ενημέρωση. Να είσαι καλά Γιάννη.
    ΥΓ. Μήπως ο Μπάλλας είχε την πληροφόρηση και απέσυρε από τη συζήτηση στο Δ.Σ. το σχετικό θέμα, που μόνο προβλήματα μπορούσε να δημιουργήσει, έτσι όπως ερχόταν να συζητηθεί????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *