Θέατρο ξανά και ξανά

Στα τρία χρόνια λειτουργίας  του Φεστιβάλ αυτό που πραγματικά απολαμβάνουν ντόπιοι και επισκέπτες  πρέπει να είναι οι ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις που έχουν ανέβει μέχρι τώρα στο Ανοικτό Θέατρο.

 

Φέτος  δύο βραδιές συνεχόμενες, την  Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Αυγούστου, ανέβηκαν δύο παραστάσεις, μία αρχαίου δράματος και μία σύγχρονης κωμωδίας.

 

 

 

και τις δύο βραδιές το θέατρο ήταν γεμάτο, το χειροκρότημα θερμό  και όλοι μετά είχαν να πουν τη γνώμη τους

 

Ειδικά για τη τραγωδία «Επτά επί Θήβας», έκαναν ταξίδι από τη Σύρο στην Άνδρο ομάδα φίλων, που πραγματικά ζήλεψαν και το θέατρο και το ότι παίζονται εδώ τέτοιες παραστάσεις μιας και στη Σύρο αρχαίο δράμα δεν έχει πάει ποτέ.

 

 

2 Σχόλια

 1. MARIA POLITOU

  Θα ήθελα να κάνω μιά πρόταση αναφορικά με την χρηματοδότηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο νησί, είτε από το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΔΡΟΥ, πολύ δε περισσότερο από τον ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΔΡΟΥ & ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΝΔΡΟΥ. Να ψηφιστεί από όλους τους ασχολούμενους με τα κοινά και από τους ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ακόμη, ΕΝΑ ΠΑΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.
  Αυτό η Σύρος το έχει θεσπίσει χρόνια,το εισπράττει ο Δήμος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, χρηματοδοτεί τις πολιτιστικές του εκδηλώσεις και βέβαια κάνει και απολογισμό.
  Ας το σκεφτούν και στην Άνδρο μας, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να στηριχθούν τέτοιες ωραίες δραστηριότητες.

  • ΔΩΣΑΜΕ

   Το ΝΠΔΔ που ασχολείται με τον πολιτισμό χρηματοδοτεί αρκετές δραστηριότητες και αυτά τα χρήματα που διαχειρίζεται είναι βεβαίως των δημοτών. Δεν χρειαζόμαστε κι άλλα τέλη και χαράτσια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *