Το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας έρχεται στην Άνδρο

Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια της καθιερωμένης πλέον ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, σκοπεύει να επισκεφθείτο νησί της Άνδρου την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 με σκοπό την καλύτερη ενημέρωσητων Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α., που τώρα κατοικούν στην Χώρα της Άνδρο και στην ευρύτερη περιοχή του νησιού.

Η ενημέρωση θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του επονομαζόμενου Social Security Administration.

Για το σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκεται στη Χώρα της Άνδρου, πρόθυμο να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα σας απασχολεί.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 12η Μαΐου , ημέρα Παρασκευή στις 11πμ στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άνδρου στην Χώρα.

η παρουσία σας και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε την κα Αρετή Μπακέλα, Ληξίαρχο του Όρμου Κορθίου στο τηλέφωνο 22823-60322 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεωντης Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στο τηλ. 210-7202426 καθημερινά από 8:30 έως 12:00 εκτός Τετάρτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *