«Το λιμάνι της ζωής», το δεύτερο βιβλίο της Χαρούλας Κριεζή-Σβυριάδη,

 

 

Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, στις 19.30 στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus Boutique Hotel στην Αθήνα, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Ανδριώτισας Χαρούλας Κριεζή-Σβυριάδη, «Το λιμάνι της ζωής».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Νίκος Βασιλόπουλος, αρχιτέκτων, ερευνητής, συγγραφέας

Ανδριάνα Ρεμούνδου-Λεβαντή

Ιωάννα Κριεζή -Le Bolloch

To βιβλίο αναφέρεται στην ιστορία της οικογενείας της μητέρας της συγγραφέως, μέσα από την ίδια την ιστορία του κάθε τόπου. Όλα τα γεγονότα τα οποία συνέβησαν δια μέσω των αιώνων, είναι πραγματικά, καταγράφονται και τεκμηριώνονται με ντοκουμέντα και αρχεία τα οποία αναζητήθηκαν σε διαφορετικούς τόπους.
Το ταξίδι μας ξεκινά από την Χίο και την Σίφνο του 19ου αιώνα και μέσω Κωνσταντινούπολης-Σμύρνης, Αθήνας φτάνει μέχρι τις μέρες μας, ακολουθώντας τις ρίζες και την πορεία της οικογενείας.
Ξετυλίγοντας τη βιογραφία και τα οικογενειακά δένδρα των προγόνων, εστιάζει στις ιδιαιτερότητες της κάθε εποχής, οι οποίες ήταν ανάλογες των εκάστοτε δεδομένων των χρόνων που αναφέρονται.

Είναι το δεύτερο συγγραφικό πόνημα της Χαρούλας Κριεζή-Σβυριάδη μετά  το «Το ταξίδι της ζωής» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Οσελότος».

 


«

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *