Το Reload Greece Bootcamp επιστρέφει, για μια διεθνή εβδομάδα νεανικής επιχειρηματικότητας στην Αθήνα

 

RGBootcamp16FINAL vanglouk androsfilm_1

Το «Reload Greece», είναι  ένας  μη κερδοσκοπικός οργανισμός (charity), σκοπός του οποίου είναι η προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας της Ελληνικής διασποράς στη Μεγάλη Βρετανία  ώστε να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπο στην Ελλάδα με τη δημιουργία νεοφυών επιχειρήσεων.

Τον  οργανισμό αυτό δημιούργησαν το 2012 πέντε  Έλληνες φοιτητές, μία εκ των οποίων ήταν η   Έφη Κυρτάτα, κόρη του Αντώνη και της Κατερίνας Κυρτάτα, με σπουδές  στο King’s College London και μετά στο Imperial College London πάνω στην καινοτομία και  την επιχειρηματικότητα.

 

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Λονδίνο, το Reload Greece Foundation διοργανώνει ένα εντατικό, πενθήμερο πρόγραμμα για εν δυνάμει επιχειρηματίες στην Αθήνα. Το RGBootcamp’16: teamUp-startUp πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School και το Eudaimonia Coaching UK, και θα φιλοξενηθεί στο Deree – The American College of Greece, στις 5-9 Σεπτεμβρίου.
Το πενθήμερο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με διεθνή χαρακτήρα φέρνει κοντά Reloaders από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό την ανάδειξη και ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας, προσφέροντας υποστήριξη σε όσους έχουν πρώιμες επιχειρηματικές ιδέες και βοηθώντας τους να τις εξελίξουν σε υλοποιήσιμα επιχειρηματικά πλάνα.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη συνεχή καθοδήγηση από μέντορες όπως ο Ελληνο-Ιάπωνας Χρήστος Μακιγιάμα, ιδρυτής της Silicon Planet, ο Αλέξανδρος Κουρής, ιδρυτής της Μπύρας «Νήσος», o Βασίλης Δήμος, συνιδρυτής του Skroutz.gr, η Sharon Jackson, διευθύντρια του European Sustainability Academy, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ιδρυτής της Vision Mobile, ο Jai Μέξης, ιδρυτής της Odyssea, o Μarc Van Den Berg, ο Arnaud Henin και η Μαρίνα Στάμος.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί δίνοντας στις ομάδες που θα σχηματιστούν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους μπροστά σε ένα πάνελ κριτών, αποτελούμενο από τον Αλέξη Κομσέλη, διευθυντή του ALBA Hub of Enterprise and Development, τη Λήδα Μοντιάνο, και τον Σωκράτη Πλούσσα, αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων.
Η νικήτρια ομάδα θα βραβευτεί με χρηματικό έπαθλο 2,000€ καθώς και με υποτροφία για τα μεταπυχιακά προγράμματα του ALBA Graduate Business School.
Πληροφορίες: www.reloadgreece.com και teamupstartup16.splashthat.com Επικοινωνία: Μαργαρίτα Παλαβίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας
margarita.palavidou@reloadgreece.com

Η Εφη Κυρτάτα θα χαρεί πολύ  να βρεθούν συμμετέχοντες  από την Άνδρο και έχει φροντίσει  να  τύχουν ιδιαίτερης μεταχείρισης για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *