Νέα

Πλάκες


Νέα επαναστατική μέθοδο επινόησε σύμβουλος του δήμου για τις κουνημένες πλάκες της αγοράς: αντί να κολληθούν ξανά στη θέση τους με λάσπη ,το συνεργείο τις μεριάζει στο πεζοδρόμιο όπου και παραμένουν αυστηρά φυλασσόμενες και στη θέση τους ρίχνει μπετόν. Έτσι θα πρέπει πλέον να μιλάμε για το μπετόστρωτο της αγοράς και επιπλέον υπάρχει φόβος ο μάστορας που τις τοποθέτησε τόσο ωραία μετά την επισκευή του αγωγού ύδρευσης να το πάρει προσωπικά, να θυμώσει με την απόρριψη της δουλειάς του και να μη δεχτεί να αναλάβει την πλακόστρωση του δρόμου μετά την προσεχή υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ.

4 Σχόλια

  • Μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις. Σε ενάμισυ χρόνο, στις εκλογές, εξαφανίστε τους. Είναι άχρηστοι. Μόνο ζημιά ξέρουν να κάνουν.

  • ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ … ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕΤΕ … ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ …

  • Το χειρότερο είναι που κόψανε τις πλάκες σε κύβους και η μισή αγορά έχασε τον παραδοσιακό χαρακτήρα της. Αθήνα έχουμε, δεν χρειαζόμαστε άλλη…

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio