Νέα

Δήλωση της Μαρίας Ψαρρή σχετικά με το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Σε βίντεο καταγράφηκε παράτυπα και εν αγνοία μου, η προσπάθεια μου να βοηθήσω έναν ομογενή οικογενειακό μου φίλο και συμπολίτη μας τον οποίο συνόδευα για να ψηφίσει και μπήκα μαζί με εκείνον στο παραβάν επειδή μου το ζήτησε. Ο ίδιος με παρακάλεσε να τον βοηθήσω παρουσία πολλών και φυσικά ΚΑΙ του εκλογικού αντιπροσώπου της αντίπαλης παράταξης. Κανείς από τους παριστάμενους δεν εναντιώθηκε εκείνη την στιγμή, ούτε έγινε κάποια ένσταση! Τον βοήθησα να ψηφίσει για τις περιφερειακές εκλογές και ΟΧΙ για τις δημοτικές εκλογές!

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια, για αυτά που γράφτηκαν, για αλλοίωση του αποτελέσματος!

Ήθελα μόνο να βοηθήσω έναν πολύ γνωστό μου άνθρωπο επειδή μου το ζήτησε.

4 Σχόλια

  • Κύρια Ψαρρή, πρόκειται για σπασμωδικές κινήσεις ανθρώπων που δεν αποδέχονται το εκλογικό αποτέλεσμα. Το περίεργο είναι πως αν και η παρέα τους έχει κάτι δικηγόρους,φαίνεται (ή μάλλον κάνουν πως) αγνοούν την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογές αλλά και τον Νόμο περί Προσωπικών Δεδομένων. Αλλά προέχει η δημιουργία εντυπώσεων. Αφήστε τους να σκούζουν και να αλυχτούν σα σκυλιά.

  • Είναι πολύ εύκολο να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του εξυπνάκια που τράβηξε το βίντεο. Τόσο όσο δεν φαντάζεται! Ένας εισαγγελέας ακούει; ; Έχει να πέσει πάρα πολύ κλάμα!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio