Νέα

Το Arctic Sunrise της Greenpeace στην Άνδρο

Καθώς η Κοινή Αλιευτική Πολιτική (ΚΑΠ) της Ευρώπης αναθεωρείται φέτος μετά από 10 χρόνια και λίγο πριν οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποφασίσουν για το μέλλον των ευρωπαϊκών θαλασσών, το Arctic Sunrise, το πλοίο της Greenpeace ξεκινά από τη Ρουμανία και επίσημα μία πανευρωπαϊκή περιοδεία με τελικό προορισμό τις Βρυξέλλες όπου θα διεξαχθεί το συμβούλιο των Ευρωπαίων υπουργών αλιείας.
 Το πλοίο της Greenpeace θα περάσει και από τις Κυκλάδες με σταθμούς την Άνδρο, την Τήνο, την Σύρο και την Πάρο.

 Εδώ στην Χώρα το πλοίο θα φτάσει περίπου στις 8 η ώρα το βράδυ και έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των ψαράδων του νησιού που θα ενημερωθούν από μέλη του  LOW IMPACT FISHERMAN EUROPE και της GREENPEACE για την προσπάθεια στήριξης της παράκτιας αλιείας και  δημιουργίας θαλάσσιων καταφυγίων. Μετά την Υπογραφή της διακηρυξης του Low Impact Fisherman Europe θα ακολουθήσει δείπνο στο “Αρχιπέλαγος”.
Την Παρασκευή 29 Μαρτίου θα υπάρχει στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου σχετική Έκθεση Φωτογραφίας και θα πραγματοποιηθούν μαθητικές προβολές ταινίας με θέμα την υπεραλίευση στις θάλασσες.  

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio