Νέα

Η μεικτή χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου στην Σπάρτη

Στην ιστορική Σπάρτη βρέθηκε η μεικτή χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου για να συμμετάσχει στα “Παλαιολόγεια 2013”, εκδηλώσεις μνήμης για τα 560 έτη από την Άλωση της Πόλης.

 Το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαΐου στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά, έλαβαν χώρα τα “Χορωδιακά 2013”, με τη συμμετοχή της μεικτής χορωδίας του ΜΟΥ.Σ.Α. υπό την διεύθυνση του Μαέστρου κ. Αιμίλιου Γιαννακόπουλου, της χορωδίας του Δήμου Αλίμου και του οικοδεσπότη μας Μουσικού Ομίλου Σπάρτης. Η ατμόσφαιρα λόγω του χώρου και της πανσελήνου ήταν υποβλητική.

φωτογραφίες: Αγγελική Στρατή

1 Comment

  • Συμπληρωματικά: H εκδήλωση των χορωδιών έγινε στα πλαίσια των ετήσιων εκδηλώσεων "ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕΙΑ 2013" του Δήμου Σπάρτης για την επέτειο της ' Αλωσης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio