Νέα

Χάθηκε ο Τσόκο της Μπάσης

 Ο Τσόκο, ράτσας κόκερ χάθηκε απο τις 2/04/14, από το σπίτι του στη χωρα!!!

Φοράει  κόκκινο λουράκι όπως είναι στην φωτογραφία και έχει κομμένη ουρά !!!!
Όποιος τον έχει δει, ας επικοινωνήσει μαζί μας !!!
6970518197  Ευχαριστώ πολύ.

5 Σχόλια

  • 3 σκοιλια βρέθηκαν αχλα .σκοτοσαν 4 κατσίκια του καρυστινου Μαλον ηταν απο το κάμπο. εκτός εαν ήρθαν απο χώρα. Ηταν τιχερα που δεν είχαν την καραμπίνα μαζί του τα κοπρόσκυλα άφησαν τα κοπρόσκυλα ελεύθερα .

  • Ένα κοπρόσκυλο βρέθηκε να δημοσιεύει σχόλιο και σκότωσε τέσσερις φορές την Ελληνική Γραμματική. Μάλλον ήταν Έλληνας ομογενής, εκτός εάν ήρθε από τη σπηλιά του Μάκουλα. Είναι τυχερό που δεν το μάζεψε ακόμα ο μπόγιας και κυκλοφορεί ελεύθερο…Ας του αλλάξει όμως κάποιος το pc με ένα playstation! Ίσως του ταιριάζει καλύτερα!!!

  • Όταν καπιος ΚΑΤΙΓΟΡΗ τον άλλο .σε ένα θέμα .μαλον κάτι εχει να κάνει με αφτο νομίζω .εγω αγράμματος μπορεί .αφου το λέει ο ανώνυμος .εαν όμως ηταν σπουδαγμένος Αφτος δεν νομίζω να έκανε τετια σχόλια Εαν καπιος δεν προέχει τα ζώα του .κε δεν σέβεται την περιουσία του αλλού τι είναι ???

  • Η κατηγορία, φίλε μου, ξεκίνησε από εσένα τον ίδιο. Σε ένα θέμα,που δεν αφορά στην περιουσία κάποιου άλλου…αλλά σε ένα σκυλί που χάθηκε. Μάθε λοιπόν ότι δεν είναι μόνο θέμα σπουδής, αλλά και θέμα παιδείας…την οποία προφανώς και δεν έχεις, κατά τα σχόλια σου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio