Νέα

Τι είναι η "ΑΝΔΡΟΣ ΚοινΣΕπ"

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση με την επωνυμία
“ΑΝΔΡΟΣ ΚοινΣΕπ” (ΑΜΚΕ Δ00556)
ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2014, με έδρα τον Δήμο Άνδρου.

Σκοπός της επιχείρησης είναι
η επιδίωξη του συλλογικού οφέλους και η εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων.
Ειδικότερα, σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η παραγωγή προϊόντων και η παροχή υπηρεσιών για την ικανοποίηση των αναγκών της συλλογικότητας (πολιτισμός, περιβάλλον, οικολογία, εκπαίδευση, παροχές κοινής ωφέλειας, αξιοποίηση τοπικών προϊόντων, διατήρηση παραδοσιακών δραστηριοτήτων και επαγγελμάτων κ.ά.) που προάγουν το τοπικό και συλλογικό συμφέρον, την προώθηση της απασχόλησης, την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και την ενδυνάμωση της τοπικής ή περιφερειακής ανάπτυξης.

Για την ευόδωση των σκοπών της η επιχείρηση μπορεί να ασκήσει οποιασδήποτε μορφής οικονομική δραστηριότητα παραγωγικού, καταναλωτικού, εμπορικού, μεταφορικού, τουριστικού, οικοδομικού, αναπτυξιακού, κοινωνικού, εκπαιδευτικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα.
Συγκεκριμένα οι σκοποί του Συνεταιρισμού εξειδικεύονται στην άσκηση των ακόλουθων δραστηριοτήτων:
Πολιτιστικών στις οποίες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται οι: Διοργάνωση σεμιναρίων, εκθέσεων, λειτουργία χώρων πολιτισμού, αναψυκτηρίου, ανάδειξη τουριστικών προϊόντων, κ.λ.π.
Παραγωγικών στις οποίες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται οι: Μεταποίηση, τυποποίηση και διακίνηση τοπικών προϊόντων, ανάπτυξη-προώθηση της πρωτογενούς παραγωγής, ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, π.χ. αγροτουρισμού, πεζοπορικού, με λειτουργία καταλυμάτων, σήμανση μονοπατιών, έκδοση εντύπων, η λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ελέγχου για προώθηση και ανάδειξη των ως άνω δραστηριοτήτων του συνεταιρισμού, κ.λ.π.,
Η συμμετοχή σε δίκτυα ομοειδών επιχειρήσεων.

Οι βασικές αρχές της Επιχείρησης
Η προαγωγή της κοινωνικής ωφέλειας μέσω της παραγωγής αγαθών, ή της παροχής υπηρεσιών συλλογικού και κοινωνικού χαρακτήρα,
Η πρόταξη του άτομου και της εργασίας έναντι του κεφαλαίου,
Η χρησιμοποίηση των κερδών του για την ανάπτυξη της απασχόλησης και την διεύρυνση των εργασιών του,
Η προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης.

Όραμα
Η καθιέρωση της «Άνδρος ΚοινΣΕπ» ως κεντρικού και ρυθμιστικού φορέα συντονισμού της ζωής της Άνδρου, που θα συμβάλλει ενεργά στη βιώσιμη ανάπτυξή του νησιού, την προσέλκυση δημιουργικών ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, την ενίσχυση της απασχόλησης και τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας ζωής των κατοίκων με έμφαση στους νέους.

 Διοικούσα Επιτροπή
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1/2014 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της “ΑΝΔΡΟΣ ΚοινΣΕπ”, η διοικούσα επιτροπή της ορίζεται ως εξής:
    Πρόεδρος: Ψαρρού Μαρία
    Αντιπρόεδρος: Σορώτου Ζαφειρία
    Γραμματέας: Γιαννίτσης Γεώργιος
    Ταμίας: Ασημίνα Κουρή
    Μέλος: Καρπούζης Αθανάσιος
περισσότερα για το πρόγραμμα και αιτήσεις εγγραφής: ΚΟΙΝΣΕΠ

4 Σχόλια

  • Άντε πάλι τελος παντον τουλαγιστον πάντοτε εχωμε να διαβαζομε Τα ΤΕΛΕΦΤΕΑ χρονια εχωμαι πλουτίσει την ανδρο μας με χιλιάδες διάφορες ιδέας ας της πούμε αλλα για την ώρα δεν βλέπω φως στο τουνελι. ΕΑΝ είχανε κάνει το 10/100απο ΟΛΛΑ αφτα θα ηταν το πλουσιότερο νησί τελος να μην ΕΙΜΕ και τόσο αρνητικός .τους εργάτες που θα βρούμε ??? ΘΖ ΝΥ

  • μα πες το ψεματα, απο ιδεες αλλο τιποτα , στην πραξη ομως τιποτα μια τρυπα στο νερο!!! και βεβαια αν χαθει και αυτη η πενταετια τοτε δεν υπαρχει καμια απολυτως ελπιδα γι αυτο το νησι!!!

  • Ο j#@%R@.είπε…
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΙ ΣΚ@ΤΟΜΥΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΣΩΣΤΑ,ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΡΕΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…..

  • ΤΟΛΙΠΟΝ .για το φίλο μας που μας έκανε ανθροπους του καφενείου.και χορις μυαλό .Που επιπλέον δεν εινε αδριοτις και από ΠΑΝΟ εχει τόσο θράσος να μας βάζει Σφραγίδα .Ενα πράγμα θα σου ΠΟ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΤΣΙΑ ΜΑΣ!!!.ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΝΩΜΙΖΟ.ΠΩΣ ΕΣΕΙ ΖΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΙΑ. ΘΕΛΟ ΝΑ ΞΕΡΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΠΙΑ ΕΙΝΕ..ΠΡΟΤΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΘΖ ny

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio