Νέα

Νέες εμπειρίες με ποδήλατο στ΄Αποίκια

Η αθλητική εγκατάσταση Gratitude Trails, η όποια βρίσκεται πάνω από τον οικισμό των Αποικιών της Άνδρου, αποτελεί μια  αθλητική εγκατάσταση, η όποια προσπαθεί να προσομοιάζει με  τη θάλασσα και να εμβαθύνει γενικότερα στο φαινόμενο της ροής, όπου η ιδία η ροη γίνεται με το ποδήλατο.
Το ποδήλατο με άλλα λόγια, είναι το μέσο  με το όποιο ο επισκέπτης θα μπορέσει να αντιληφθεί καλύτερα ένα τόσο σημαντικό φαινόμενο της φύσης, όπως  είναι η ροή, έχοντας γίνει για πρώτη φορά κομμάτι της.
Είναι ένα είδος έκφρασης και εμπειρίας ως προς τον επισκέπτη τελείως διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει σε μουσεία  και galleries.
Με την ολοκλήρωση αυτής της εγκατάστασης την 1η Μαΐου, όλα τα άτομα τα όποια είναι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, ανεξαρτήτως ιθαγένειας, θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν εισόδου από τις 5 με 8 το απόγευμα, όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Προστατευτικός εξοπλισμός, όπως κράνη, γάντια, επιγονατίδες, επιβάλλονται. Επίσης για ηλικίες μικρότερες των 16 είναι απαραίτητη η επίβλεψη γονέα.

Πληροφορίες τηλ: 6942453044

Είναι μια χορηγία του BLUENIGMA αποκλειστικά για όλους τους νέους και νέες της Άνδρου.

3 Σχόλια

  • Τιποτα το καλύτερο πολυ ωραία ιδέα .Επικινδυνο σπορ .Χρειαζεται μεγάλη προσοχή .

  • ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio