Video Κατά τόπους

Γυρίσματα στην Άνδρο κάνει πάλι το Discovery Channel

Μετά τα γυρίσματα με τον διάσημο παρουσιαστή  NIGEL MARVEN που πραγματοποίησε στην Άνδρο και ειδικά στη Θεοτόκο για τον μαυροπετρίτη,
το αμερικανικό δίκτυο Discovery Channel ήρθε και πάλι  στην Άνδρο για τα
γυρίσματα του ριάλιτυ NAKED AND AFRAID.

Σύμφωνα με την ιδέα του παιχνιδιού, ένας άνδρας και μία γυναίκα, άγνωστοι μεταξύ τους προσπαθούν να επιβιώσουν σε ερημικά μέρη χωρίς ρούχα, χωρίς παπούτσια και χωρίς εφόδια για λίγες μέρες. Το ολιγομελές συνεργείο μαζί με τους παίκτες και τους φύλακες κάνουν  γυρίσματα  στους Φρουσαίους και μετά θα πάνε στα Διποτάματα και στο Στενό.
Η παραγωγή  έχει κάνει γυρίσματα σε όλο τον κόσμο και τώρα είναι στον 3 κύκλο της, η δε εκπομπή θα μεταδοθεί στην Αμερική τον Ιούνιο,
το τρέιλερ:

8 Σχόλια

  • Οραια για γεμίσουμε γυμνιστές α και αφτως τουρισμός ειναι.που τα ξετριπονης και εγω δεν ΞΕΡΟ πρεπη να μάθω την ακριβός οι μέρα για να το γράψω ΘΖ ΝΥ

  • μαλιστα πολυ ωραια , ε κατι ειναι και αυτο , προσθετη διαφημηση, αν ειναι να ερχονται και ωραιες γυναικες,τοτε καλοδεχουμενες να τρεχουν στις ραχουλες naked!!!

  • ωραια ολα αυτα , αλλα να πω ενα θεμα πολυ ανισυχητικο,, αν ανοιξει ο ασκος του αιολου με τον ΦΠΑ στην αρχη στα πιο γνωστα νησια , μετα θα μας παρει η μπαλα ολους , οποτε τοτε να δειτε. Τουριστα με το κυαλι θα βλεπουμε , γι αυτο θα πρεπει η αντιδραση να ειναι αμεση και αποτελεσματικη, οι βουλευτες του νομου εχουν τεραστιες ευθηνες, αν προκυψει κατι τετοιο, τα νησια εχουν ειδικο φορολογικο καθεστος εξαιτιας των μεταφορων , και νομικα δεν μπορει να αλλαξει αυτο μονο στην μυκονο και σαντορινη ,αυτοι θα προσφυγουν στην δικαιοσυνη και η' θα καταργηθει η' θα το επεκτεινουν σε ολα τα νησια οποτε θα υπαρξει τεραστιο προβλημα σε ολους!!!

  • Και τώρα το πιστέψαμε ….καλά..καλά….καλύτερη φάρσα δεν βρήκατε να κάνετε;;; Κάνει μπαμ ότι είναι ψεύτικο …..!!!!!!

  • Αφού τελικά δεν ήρθε το Discovery Channel, να κάνομε παραγωγή δική μας, πληρώνοντας τα δικαιώματα στο "NAKED AND AFRAID". Ο τίτλος στη μετάφραση θα είναι "ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ"

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio