Νέα

Από την Μεγάλη Δευτέρα η υποβολή αιτήσεων για την κάλυψη 25 θέσεων εργασίας στο Δήμο Άνδρου με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασιας 2015

Από την Μ. Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015 μέχρι τη Δευτέρα 27 Απριλίου  θα γίνονται δεκτές  οι αιτήσεις για την κάλυψη 32.000 θέσεων κοινωφελούς εργασίας σε δήμους όλης της χώρας.

Ο Δήμος Άνδρου είχε ζητήσει να γίνουν προσλήψεις για 56 θέσεις αλλά τελικά εγκρίθηκαν 25 θέσεις  κοινωφελούς εργασίας.
και αυτές είναι για:
5 θέσεις εργατών καθαριότητας
4 θέσεις οδηγών απορριμματοφόρων
3 θέσεις Διοικητικού – Λογιστικού
3 θέσεις Διοικητικού – οικονομικού
3 θέσεις πληροφορικής
2 θέσεις καθαριστριών κτιρίων
1 θέση  σε κάθε μία από τις 5 ειδικότητες:   Βρεφοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, εργατών ύδρευσης και εργατών αποχέτευσης.

Μετά την ολοκλήρωση υποβολής των αιτήσεων, θα γίνει η επιλογή των ωφελούμενων μέσω συστήματος μοριοδότησης, και θα αναρτηθούν οι σχετικοί, προσωρινοί πίνακες από τον ΟΑΕΔ. Στη συνέχεια θα δοθεί το απαραίτητο χρονικό διάστημα υποβολής ενστάσεων, οι οποίες θα εξεταστούν από αρμόδια επιτροπή που απαρτίζεται από στελέχη του Οργανισμού και εντέλει θα ανακοινωθεί ο οριστικός πίνακας ωφελούμενων.

Μετά την ανάρτησή του, οι οριστικοί ωφελούμενοι θα έχουν χρονικό περιθώριο 15 ημερών για να μεταβούν στην υπηρεσία τους.
Οι αποδοχές θα κυμαίνονται από 431,75 ευρώ το μήνα (17,27 ευρώ ημερησίως για ωφελούμενους κάτω των 25 ετών), έως 495,25 ευρώ το μήνα (19,81 ευρώ ημερησίως για ωφελούμενους 25 ετών και άνω), αυξημένες κατά περίπου 5 ευρώ μηνιαίως από τις αρχικές.

 
Η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ

Στη δημιουργία 32.433 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών στους δήμους της χώρας, αφορά η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση (εκδόθηκε στις 2-4-2015) για τα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ. τη Μεγάλη Δευτέρα 6-4-2015 και λήγει στις 12 μ.μ. τη Δευτέρα 27-4-2015. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με απλό τρόπο, αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο «καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτήσεων».

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της πρώτης Δημόσιας Πρόσκλησης, δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, διαδικτυακά, στα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ. που ανήκουν σε –τουλάχιστον- μια από τις παρακάτω κατηγορίες:

1. Εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ., μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών, ομοίως, είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ.
2. Εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ., μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς
3. Εγγεγραμμένοι ως μακροχρόνια άνεργοι στο μητρώο ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ.
4. Ανεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Ο.Α.Ε.Δ., για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους όπως αυτά αναλύονται στο Παράρτημα II της Δημόσιας Πρόσκλησης
5. Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών.

Επισημαίνεται ότι υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών δικαιολογητικών στα ΚΠΑ2 μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, έχουν μόνο οι άνεργοι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών.

Οι πληροφορίες για τα λοιπά κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελουμένων αντλούνται αυτεπάγγελτα από το ΟΠΣ του ΟΑΕΔ, την Γ.Γ.Π.Σ. και την Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε..

Τα αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης

Οι ωφελούμενοι επιλέγονται και κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα πέντε αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης:

1) Το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 36 μήνες
2) Το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 36 μήνες
3) Το ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό
4) Την ηλικία και
5) Τον αριθμό των ανήλικων τέκνων.

Το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση των συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ.

όλη η προκύρηξη

5 Σχόλια

  • Πιστεύω ολοι να εχουντα Απαιτούμενα προσόντα και διπλώματα .Και να δταλεξουν ανθρωπους που θέλουν να δουλέψουν οχι μονο για την θέση και να περνούν την ώρα τους στα ΚΑΦΕΝΙΑ Και δεν βλεπω ανθρωπους για Αστυνόμευση .αυτοι θα φέρουν έσοδα στο ΔΗΜΟ ΘΖ ΝΥ

    • Ετσι θα εχει εσοδα ο δημος για να ειναι βιωσιμος απο την αστυνομευση δηλαδη κλησεις''' απο παντου μαλλον θελουν να μην πατηση κανεις στο πανεμορφο νησι μας με αυτες τις λογικες''

    • Ετσι θα εχει εσοδα ο δημος για να ειναι βιωσιμος απο την αστυνομευση δηλαδη κλησεις''' απο παντου μαλλον θελουν να μην πατηση κανεις στο πανεμορφο νησι μας με αυτες τις λογικες''

  • Ετσι θα παει μπροστα η κοινωνια με 431 και 495 ευρω τον μηνα οταν για την καθημερινη μετακινηση τους καπιοι θα θελουν 10 ευρω με ενα τοστ και να βγαζουν ολη την δουλεια διοτι οι μονιμοι παλαιοι περνουν μονιμα απο 950-1200 ευρω και δεν δουλευουν καθολου ολα στους νεους , ετσι θα ζησει ο κοσμος με μισθους ελαχιστους και τιμες στον θεο πανακριβα ολα η φτωχεια δεν καταπολεμιεται ετσι ..μας πηγαν 35χρονια πισω

  • Ετσι θα παει μπροστα η κοινωνια με 431 και 495 ευρω τον μηνα οταν για την καθημερινη μετακινηση τους καπιοι θα θελουν 10 ευρω με ενα τοστ και να βγαζουν ολη την δουλεια διοτι οι μονιμοι παλαιοι περνουν μονιμα απο 950-1200 ευρω και δεν δουλευουν καθολου ολα στους νεους , ετσι θα ζησει ο κοσμος με μισθους ελαχιστους και τιμες στον θεο πανακριβα ολα η φτωχεια δεν καταπολεμιεται ετσι ..μας πηγαν 35χρονια πισω

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio