Νέα

Δευτέρα του Πάσχα το πρώτο περπάτημα στους νερόμυλους των Φρουσαίων μετά την σήμανση της διαδρομής

Εγκαίνια της διαδρομής των νερόμυλων στους Φρουσαίους
Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου 2015.
Έχοντας ολοκληρώσει τη σήμανση και τον καθαρισμό της διαδρομής με αρίθμηση 14 – Ρεματιά & Μυλοχώρι Φρουσαίων, που με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων προσθέσαμε στο δίκτυο διαδρομών της Άνδρου, την εγκαινιάζουμε παρέα:
– ξεκινάμε από το ξωκλήσι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, δίπλα στη διασταύρωση προς τον οικισμό του Σιδόντα (επί του κεντρικού δρόμου από Γαύριο για Αμόλοχο).
– κατηφορίζουμε προς τη ρεματιά των Φρουσαίων και ακολουθούμε τη σηματοδοτημένη και καθαρισμένη διαδρομή, που περνά από τα υπέροχα ερείπια των παλαιών νερόμυλων παράλληλα με την καταπράσινη ρεματιά.
Στο διάβα μας κλαδεύουμε τυχόν αυξημένη βλάστηση και με τα πατήματα μας βοηθάμε να μείνει η στράτα ανοιχτή! Στο τέλος της διαδρομής έχουμε τη δυνατότητα να κολατσίσουμε ή να γευματίσουμε παρέα!
Βαθμός δυσκολίας μεσαίος.     Απόσταση: 5 χλμ.

Σημείο Συνάντησης: Ξωκλήσι Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στις 11:30 το πρωί τη Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου 2015.
Βοηθήστε μας να οργανωθούμε καλύτερα δηλώνοντας συμμετοχή στο τηλέφωνο: +30 6977 334334 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected]  &  www.androsroutes.gr

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio