Νέα

Δήμος Άνδρου: Η απάντηση για τους καταλόγους ύδρευσης της Υδρούσας

ADA vanglouk androsfilm
Στις 12 Απριλίου 2016 ο Δήμος Άνδρου έλαβε την απάντηση της, σχετικά με την επικύρωση της νομιμότητας της με αριθμό 56/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία διόρθωνε την 249/2014 απόφαση που αφορούσε τους βεβαιωτικούς καταλόγους ύδρευσης της Δ.Ε. Υδρούσας.
Η απάντηση της Αποκεντρωμένης ήταν αρνητική, κάτι που σημαίνει πως οι κατάλογοι ύδρευσης της Δ.Ε. Υδρούσας δεν μπορούν να βεβαιωθούν με πάγια κατανάλωση.
Το τμήμα εσόδων της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου επεξεργάζεται όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, προκειμένου να εισηγηθεί στην Οικονομική Επιτροπή και εν συνεχεία στο Δημοτικό Συμβούλιο το πώς θα βεβαιωθούν οι κατάλογοι ύδρευσης ανά τοπική ή δημοτική κοινότητα της Δ.Ε. Υδρούσας, από το 2011 μέχρι το 2014, όπου δεν είχαν εκδοθεί δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στον Δήμο, τα οποία θα επιλυθούν.
Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

3 Σχόλια

  • Και γιατί παρακαλώ από το 1011 έως το 2014 δεν εκδιδόταν λογαριασμοί; Από εκεί οφείλουν να ξεκινήσουν το ψάξιμο!

  • Δεν καταλάβενο αυτα ειναι έσοδα για τον Δημο που τα χριαζετε να ΠΛΗΡΟΝΟΜΗ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟu και τα υπόλοιπα .επιπλεον ο κόσμος θα λάβει τέσσερον χρονον λογαργιασμο .που θα τα βρει ΟΛΛΑ ΜoΑΖΗ ??τουλαγιστον ας στείλουν το πάγιο πρώτα Δεν ΝΟΜΙΖΕΤΕ ?? ΘΖ my

  • Ο ΔΗΜΟΣ πρεπει να ΜΑΖΕΒΗ έσοδα Απω όπου ΜΠΟΡΙ γιατι οπως βλεπω εχωμε ,μεγάλες απαιτιςης απω τους Διμοτες Με το Σταύρο στο χαίρει δεν κανι τιποτα ΘΖ by

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio