Video Άνδρος Video Νέα

Τα optimist του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου στο  Athens Eurolymp Week

optimist NOA 2016 (2)
Στον αγώνα του Athens Eurolymp Week στο Καλαμάκι συμμετέχουν οι αθλητές του Optimist του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, Κατιάννα Βασταρδή, Ελίζα Καραουλάνη και Νίκος Βαλμάς, συνοδευόμενοι από τον προπονητή μας κ. Παχο Παπαστεφανου.noa vanglouk androsfilm

Οι Αγώνες ξεκινάνε την Κυριακή 24/04 και τελειώνουν την Μεγάλη Τέταρτη στις 27/04 . Το Eurolymp αποτελεί μέρος της προετοιμασίας των αθλητών μας για τον αγώνα που ακολουθεί την δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα στον οποίο θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στην Εθνική ομάδα.optimist NOA 2016 (1)
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγωνιστική μας ομάδα μπορεί να απουσιάζει αλλά ο Ν.Ο.Α. βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, με τους υπολοίπους αθλητές να συμμετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα, τις περισσότερες συμμετοχές στους αγώνες και στις διακρίσεις, διαπλάθοντας χαρακτήρες καλλιεργώντας την αγάπη και το σεβασμό για το υγρό στοιχείο, που περιβάλλει το νησί μας, την θάλασσα που βρέχει τη χώρα μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio