Νέα

Έπαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης: Καθαρισμός οδικού δικτύου Άνδρου

Καθαρισμα επαρχιακου δρομου απο επαρχείοvanglouk androsfilm (1)_1
Η Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου μέσω του Τμήματος Τεχνικών Έργων Άνδρου εκτελεί καθαρισμούς στις τάφρους απορροής και στα πρανή ανάντη  καθώς και κλαδοκοπή,  στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο στις περιοχές Σταυροπέδα, Απροβάτου, Μπατσί.
Πρωταρχικός στόχος είναι η  ασφάλεια των χρηστών του οδικού Δικτύου, μέσω της εξασφάλισης της καλύτερης ορατότητας καθώς και η σωστή παροχέτευση των όμβριων υδάτων εντός των τάφρων απορροής για την προστασία του Επαρχιακού Δικτύου
Οι μέχρι τώρα εργασίες ανέρχονται στο ποσό των 16.540 € με ΦΠΑ και εκπονούνται στα πλαίσια της εργολαβίας ” Μίσθωση Μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πλημμυρών, καταπτώσεων κλπ στο Οδικό δίκτυο Άνδρου”
Καθαρισμα επαρχιακου δρομου απο επαρχείοvanglouk androsfilm (7)_1
Μετά το Πάσχα θα ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στο Επαρχιακό Δίκτυο Σταυροπέδα- Γαύριο και θα επεκταθούν και σε άλλα επικίνδυνα σημεία προς Κόρθι και Χώρα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Άνδρου & ιδιαίτερα τους εθελοντές Δασοπυροσβέστες της Άνδρου που βοήθησαν στην σημαντική μείωση των προϊόντων μεταφοράς  μέσω της επιτόπιας καύσης των προϊόντων κλαδοκοπής.
Σημαντική ήταν η συμβολή την Τοπικών Προέδρων Πιτροφού, Απροβάτου & Μπατσίου για την εκτέλεση των εργασιών.
 
                                                                               Ο Έπαρχος Άνδρου
                                                                                Καθαρισμα επαρχιακου δρομου απο επαρχείοvanglouk androsfilm (6)_1 Λοτσάρης Δημήτρης

1 Comment

  • Μπραβο επιτελους κάπως κουνιομαστε . Ο ΔΗΜΟΣ δεν εχει τα δικα του μηχανήματα ?? και οπωσδήποτε πρεπει να γυνουν ασπρες διαχωριστικές γραμμές για τα βράδι .για τους οδηγούς .ειχα διαβάσει ειχαν κόψη ενα πόσον για του δρομους
    Τι έγιναν ??και τι θα κανουμε Με τους Χωματόδρομους ?? ο δρομος ΠΡος Θεοτόκου εχει να γινη για 3 χρονια θζ ny

Αφήστε ένα σχόλιο