Νέα

"Σαν Όνειρο Μαγευτικό" στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου

vanglouk androsfilm 1 _1
                       

Μέτζο Σοπράνο: Φωτεινή Αθανασάκη

Βαρύτονος: Νικόλαος Καραγκιαούρης

Πιάνο: Πάνος Λουμάκης

Βιολί: Γιάννης Γεωργιάδης

   Η μαγεία της όπερας συναντά την ελληνική οπερέτα και το μιούζικαλ, στην παράσταση «Σαν Όνειρο Μαγευτικό», που παρουσιάζεται στο Δημοτικό θέατρο της Χώρας, στην Άνδρο, στις 30 Μαΐου, στις 9 το βράδυ.

Οι λυρικοί τραγουδιστές Φωτεινή Αθανασάκη και Νικόλαος Καραγκιαούρης ερμηνεύουν με την συνοδεία του Πάνου Λουμάκη στο πιάνο και του Γιάννη Γεωργιάδη στο βιολί.

Δημοτικό Θέατρο Άνδρου

          Δευτέρα 30 Μαΐου 2015

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12 ευρώ. Φοιτητικό, συνταξιούχων και ανέργων 10 ευρώ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ALTERCOM

               

Ο Νικόλαος Καραγκιαούρης έχει λάβει μέρος σε αρκετά έργα όπερας, ενώ μεγάλη αίσθηση έκανε η συμμετοχή του στις ροκ όπερες του Νίκου Καρβέλα «Δαίμονες» και «Οι Καμπάνες του Edelweiss», καθώς και στα έργα «Τρωϊκός Πόλεμος» των Σ. Πασχάλη – Κ. Πολέμη και «Η Φόνισσα» του Γ. Κουμεντάκη. Συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή ως στέλεχος του εκπαιδευτικού προγράμματος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Η Όπερα στα σχολεία», με το Φεστιβάλ Αιγαίου και είναι ερμηνευτής της Εθνικής Ρωσικής Μουσικής σχολής και της Ελληνικής Οπερέτας.
Η Φωτεινή Αθανασάκη ερμήνευσε το 2015 τους ρόλους της Neris στη «Medea» του Cherubini και της Zia Principessa στη “Suor Angelica” του Puccini αντίστοιχα, στο Φεστιβάλ Αιγαίου στη Σύρο. Από το 3011 συνεργάζεται με τη χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, έχοντας συμμετάσχει στις Όπερες: “Nabucco”, “Il Trovatore”, “Il Vespri Siciliani”, “Der Fliegende Hollander”, “Faust”, “Madamma Butterfly”, “Cavalleria Rusticana”, “Othello” και “Macbeth”, ενώ από τον Ιούνιο του 2011 έως τον Απρίλιο του 2013 συμμετείχε στην Όπερα Βαλίτσας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (La Traviata) και τον Ιούνιο του 2012 και 2013 αντίστοιχα, συμμετείχε στις παραγωγές της Σύγχρονης Όπερας της Ε.Λ.Σ.
 

Αφήστε ένα σχόλιο