Video Άνδρος Video Νέα

Η Άνδρος στο Γκάζι!

Η Άνδρος στο Γκάζι june 2016 androsfilm vanglouk (1)

Η Άνδρος στο Γκάζι june 2016 androsfilm vanglouk (10)
Η Άνδρος με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Κυκλάδων  έλαβε μέρος στο φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις» που οργάνωσε και φέτος το περιοδικό Ἁθηνόραμα” στις 10, 11 12 Ιουνίου 2016, στη Τεχνόπολη στο Γκάζι.
Η Άνδρος στο Γκάζι june 2016 androsfilm vanglouk (5)
Η γιορτή αυτή δίνει τη δυνατότητα στο κοινό της να δει   εκατοντάδες εξαιρετικά προϊόντα  μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, να τα γευτεί, να τα αγοράσει ή και ακόμα να τα παραγγείλει.

Η Άνδρος στο Γκάζι june 2016 androsfilm vanglouk (4)
H  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Κτίριο 2 είχε διαθέσει χώρους σε παραγωγούς από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και εκεί έβρισκες το περίπτερο του Αγροτικού  Συνεταιρισμού Γυναικών Κορθίου  και το περίπτερο του Τυροκομείου Ασούτη στο Κόρθι.
Η Άνδρος στο Γκάζι june 2016 androsfilm vanglouk (7)
Τη Κυριακή το μεσημέρι μετά την παρουσίαση του βιβλίου  «Του άνεμου και της αρμύρας», μια καινούρια έκδοση του Επιμελητηρίου, την οποία συνυπογράφουν οι δημοσιογράφοι Νανά Δαρειώτη, Θάλεια Τσιχλάκη και Ανδρέας Ανδρουλιδάκης,  ανακοινώθηκαν τα νέα μέλη του δικτύου Aegean Cuisine και το σήμα για “Τα Σκαλάκια” παρέλαβε η Χαρίκλεια Δανιόλου
Η Άνδρος στο Γκάζι june 2016 androsfilm vanglouk (2)
Αμέσως μετά  ο Δημήτρης Πλυτάς από το εστιατόριο “Περί Τίνος” στη Σύρο, ο Βασίλης Παπικινός από το εστιατόριο “Αλευρόμυλος” στη Μήλο,  ο Στέφανος Στεφανίδης από το εστιατόριο Μεταλλείο”στη Σέριφο”και  ο Δημήτρης Γιγίνης από το εστιατόριο Sea Satin Nino στο Κόρθι, όλοι μέλη του Δικτύου Aegean Cuisine, μαγείρεψαν σπεσιαλιτέ των νησιών τους.
Η Άνδρος στο Γκάζι june 2016 androsfilm vanglouk (9)
Ο Δημήτρης έφτιαξε  ζυμαρικά  με συγκάθουρο τοματίνια και τυρί της μπουρνιάς του Ασούτη, και πουλάκια γεμιστά που για το τηγάνισμα τους κάλεσε για βοήθεια την Χαρίκλεια.Η Άνδρος στο Γκάζι june 2016 androsfilm vanglouk (8)

Όλα, μόλις  ετοιμάστηκαν, εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού από τους παρευρισκόμενους.

και το βίντεο από την εκδήλωση για την όρεξη

1 Comment

  • Καλές επιτυχίες να έχουνε και προσοχή στο γκάζι Τα προσέχουν το όριο ταχύτητας Θζny

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio