Νέα

Δήμος Άνδρου: Υπέβαλε την παραίτησή του ο Δημ. Σύμβουλος κ. Αντώνης Λάβδας

antonis lavdas vanglouk androsfilm
Την παραίτησή του από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και από κάθε άλλο όργανο του Δήμου Άνδρου στο οποίο μετείχε, υπέβαλλε το μεσημέρι της Παρασκευής, 1 Ιουλίου 2016, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνης Λάβδας. Όπως αναφέρει στην επιστολή του (η οποία επισυνάπτεται), η παραίτηση γίνεται για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.
Για το θέμα ο Δήμαρχος Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κατανοώ πλήρως τους λόγους που υποχρεώνουν έναν καλό και αποτελεσματικό συνεργάτη να υποβάλλει την παραίτησή του. Σέβομαι απόλυτα την απόφασή του και του εύχομαι κάθε επιτυχία. Θέλω να τονίσω ότι στα 2 σχεδόν χρόνια που δουλέψαμε μαζί στον Δήμο, είχαμε άριστη συνεργασία και αφιέρωσε ατέλειωτες ώρες δουλειάς πάνω στα πολλά και δύσκολα προβλήματα του Δήμου, ιδιαίτερα της ύδρευσης αλλά και της πολιτικής προστασίας που αντιμετωπίζει το νησί μας, αντιμετωπίζοντάς τα αποτελεσματικά και δίνοντας λύσεις.
Τον ευχαριστώ θερμά».
Ο κ. Αντώνης Λάβδας ήταν υπεύθυνος για θέματα ύδρευσης – αποχέτευσης του Δήμου, καθώς και επικεφαλής του τμήματος Πολιτικής προστασίας. Επίσης ήταν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και μέλος του ΝΠΔΔ του Δήμου.

1 Comment

  • Κρίμα 2 φορές.Μία πού φεύγει καί μία πού ολόκληρη Άνδροσ δεν μπόρεσε να τον κρατήσει.

Αφήστε ένα σχόλιο