Νέα

Ο Έπαρχος Άνδρου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Φελλό ευχαριστεί

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ VANGLOUK ANDROSFILM_1       Άνδρος, 11 Ιουλίου 2016
Ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτριος Λοτσάρης ευχαριστεί και συγχαίρει για τη δράση τους δημόσια όλους όσοι συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Φελλός Άνδρου που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Ιουλίου 2016 πολύ κοντά στην κατοικημένη περιοχή, έργο πραγματικά υψηλής δυσκολίας λόγω της έντασης των ανέμων που έπνεαν 7-8 μποφόρ και του φλεγόμενου μετώπου που απειλούσε συνεχώς τον οικισμό.
Η επιχείρηση ήταν πολύ δύσκολη όμως με την αρωγή του ανδριώτη Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη και την μέριμνά του για την αποστολή εναέριων μέσων, ελικοπτέρων και αεροπλάνων καθώς και μέσω της Fast Ferries  με το Ε/Γ- Ο/Γ Άνδρος την μεταφορά  6 πυροσβεστικών οχημάτων και 11 πυροσβεστών για την ενίσχυση των επίγειων δυνάμεων της Άνδρου, των Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου, την ομάδα εθελοντών δασοπυροσβεστών Άνδρου και τον συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου, παρά το γεγονός ότι η φωτιά έφτασε στις αυλές των σπιτιών ευτυχώς δεν κάηκαν σπίτια και δεν υπήρξαν θύματα.
Ο Έπαρχος Άνδρου ευχαριστεί θερμά τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη, την εταιρεία Fast Ferries για τη δωρεάν μετακίνηση των οχημάτων και των πυροσβεστών, τον Υπεύθυνο Πολιτιστικής Προστασίας Δήμου Άνδρου τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Λάσκαρη για τον συντονισμό και φυσικά πάνω απ΄ όλους τους πυροσβέστες και εθελοντές που με αυτοθυσία συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

1 Comment

  • Ένα μπράβο στον έπαρχο για την χειρονομία του δίνει δύναμη σε αυτούς που πήραν μέρος σε αυτή τη δύσκολη δουλειά Τώρα είναι πιο δύσκολ Τώρα Έρχεται το δύσκολο να βρούμε που ξεκίνησε και πως Τότε θα πούμε ένα μεγαλύτερο μπράβο Θζny

Αφήστε ένα σχόλιο