Νέα

Στην Άνδρο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

leontaritis stin andro vanglouk androsfilm

Το νησί της Άνδρου επισκέπτεται από την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.
Η βελτίωση του οδικού δικτύου του νησιού καθώς και τα έργα που πραγματοποιούνται στην Άνδρο με τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης με τον Έπαρχο κ. Δημήτρη Λοτσάρη και τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων στο Επαρχείο. Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον Έπαρχο και την Τεχνική Υπηρεσία για τα αποτελέσματα που είχαν οι παρεμβάσεις τους, οι οποίες έδωσαν λύσεις σε χρόνια προβλήματα που καθιστούσαν επικίνδυνο το οδικό δίκτυο σε αρκετά σημεία.
Ακολούθως ο κ. Λεονταρίτης παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της εορτάζουσας Ιεράς Μονής Παναχράντου-Αγίου Παντελεήμονος, στις οποίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σύρου κ.κ. Δωρόθεος.
Σήμερα το πρωί ο κ. Λεονταρίτης είχε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άνδρου κ. Παπαϊωάννου Χρήστο, παρουσία του Επάρχου κ. Λοτσάρη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν διεξοδικά τα μέτρα πρόληψης που πρόκειται να ληφθούν προκειμένου να αποφευχθούν πυρκαγιές, αλλά και τα μέτρα αντιμετώπισης σε περίπτωση εκδήλωσής τους στο νησί. Τέλος διαπιστώθηκε ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας του Πυροσβεστικού Σώματος και η καλή συνεργασία μεταξύ πυροσβεστικής, αστυνομίας και λιμενικού, αλλά και λοιπών εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων.

2 Σχόλια

  • Πολύ σωστά σε ορισμένα σημεία βελτιώθηκε οι καταστάσεις Οι δρόμοι Τυσσάνδρου είναι ακόμα φτιαχτεί Ας πας να οδηγήσεις τα βράδια Χωρίς άσπρες γραμμές στροφές χωρίς σήματα Εξαιρώ ορισμένοι τα γράφουν όπως τους αρέσουν Στο τέλος η εγώ είμαι στραβός είναι αυτή Μας κοιτάς στα μάτια και μας κοροϊδεύουν Θζ my

  • Αν εννοεί ο Θζ my ότι οι δρόμοι μας είναι χάλια …συμφωνώ. Αλλά χρειάζεται πάνω από ένα τέταρτο για να διαβάσει κανείς αυτό το σχόλιο και δεν ξέρω κατά πόσο θα το κατανοήσει . Μήπως ήταν καλύτερα να το υπαγόρευε ???????????? φχ ψω

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio