Νέα

Πρόσκληση συμμετοχής στο 7ο Agro Quality Festival – Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

 
 agro-quality-festival androsfilm vanglouk
 
 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών της προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στο 7ο Agro Quality Festival – Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα το οποίο θα πραγματοποιηθεί 14 με 16 Οκτωβρίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στην Αθήνα.
Το  Agro Quality Festival που αποτελεί θεσμό για την παρουσίαση των πιστοποιημένων ελληνικών προϊόντων, παρουσιάζει μεγάλη επισκεψιμότητα καθώς και σημαντική προβολή μέσω των ΜΜΕ. Αξιόλογες παράλληλες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα  καθ΄όλη τη διάρκεια του με κορυφαίο το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού.
Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ.  να το δηλώσουν έως  την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 στη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα  http://goo.gl/forms/cpoQY2c4nax4wKP83
Διευκρινίζεται πως μετά τις 5/8/2016 καμία Δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.
Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2281082380 κ. Κων/να Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.
 

                       
 
           
 
Ο  ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
 
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ
 

 
 

   

 
 
 
 
 
 

Αφήστε ένα σχόλιο