Νέα

"Για πάντα" στο Κόρθι

vanglouk androsfilm_1_1_1
 
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου σας πάει σινεμά!
Σήμερα, Τρίτη 23 Αυγούστου και ώρα 21.00, στο Δημοτικό Σχολείο του Όρμου Κορθίου, θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας “Για Πάντα”.
Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους, εμπνευσμένη και σκηνοθετημένη από τον Νίκο Μανδαράκα, η οποία έχει διακριθεί και και προβληθεί σε σε πολλά φεστιβάλ του είδους της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η βραδιά θα ξεκινήσει με την προβολή ενός ντοκιμαντέρ – βίντεο της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου, με συνεντεύξεις γυναικών ναυτικών, μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Όρμου Κορθίου.
Ο Νίκος Μανδαράκας γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καππαριά της Ανδρου. Σπούδασε και εργάστηκε αρχικά σαν ηλεκτρονικός αλλά από νωρίς τον κέρδισε η φωτογραφία και το βίντεο. Τελείωσε την σχολή Film Studies του New York College και έκανε Bachelor of Arts στο πανεπιστήμιο του Greenwich. Το «Για Πάντα» είναι η πρώτη του ταινία μικρού μήκους, η οποία έγινε στα πλαίσια των σπουδών του και αποτέλεσε την πτυχιακή του εργασία. Τον γοητεύει η διεύθυνση φωτογραφίας και οι ανθρώπινες ιστορίες.” http://flix.gr/articles/drama-ffest-2015-for-ever.html
Πρωταγωνιστούν: Χρύσα Παπαϊωάννου Αντιγόνη Κουλουκάκου Λεωνίδας Κακούρης Αγγελική Στρατή και ο Σταύρος
Είδος: Δράμα
Σκηνοθεσία: Νίκος Μανδαράκας
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Μαΐου 2015
http://www.giapantathefilm.tumblr.com/
Είσοδος 5€

Αφήστε ένα σχόλιο