Νέα

"Για πάντα" στο Κόρθι

vanglouk androsfilm_1_1_1
 
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Άνδρου σας πάει σινεμά!
Σήμερα, Τρίτη 23 Αυγούστου και ώρα 21.00, στο Δημοτικό Σχολείο του Όρμου Κορθίου, θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας “Για Πάντα”.
Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους, εμπνευσμένη και σκηνοθετημένη από τον Νίκο Μανδαράκα, η οποία έχει διακριθεί και και προβληθεί σε σε πολλά φεστιβάλ του είδους της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η βραδιά θα ξεκινήσει με την προβολή ενός ντοκιμαντέρ – βίντεο της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου, με συνεντεύξεις γυναικών ναυτικών, μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Όρμου Κορθίου.
Ο Νίκος Μανδαράκας γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καππαριά της Ανδρου. Σπούδασε και εργάστηκε αρχικά σαν ηλεκτρονικός αλλά από νωρίς τον κέρδισε η φωτογραφία και το βίντεο. Τελείωσε την σχολή Film Studies του New York College και έκανε Bachelor of Arts στο πανεπιστήμιο του Greenwich. Το «Για Πάντα» είναι η πρώτη του ταινία μικρού μήκους, η οποία έγινε στα πλαίσια των σπουδών του και αποτέλεσε την πτυχιακή του εργασία. Τον γοητεύει η διεύθυνση φωτογραφίας και οι ανθρώπινες ιστορίες.” http://flix.gr/articles/drama-ffest-2015-for-ever.html
Πρωταγωνιστούν: Χρύσα Παπαϊωάννου Αντιγόνη Κουλουκάκου Λεωνίδας Κακούρης Αγγελική Στρατή και ο Σταύρος
Είδος: Δράμα
Σκηνοθεσία: Νίκος Μανδαράκας
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Μαΐου 2015
http://www.giapantathefilm.tumblr.com/
Είσοδος 5€

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio