Video Άνδρος Video Νέα

Το πρώτο σκατό έπεσε…

αρχισε η λειτουργία του βιολογικού Χώρας Άνδρου vanglouk androsfilm (1)

αρχισε η λειτουργία του βιολογικού Χώρας Άνδρου vanglouk androsfilm (4)
Ιστορική  μέρα για την Χώρα της  Άνδρου πρέπει να κηρυχθεί η Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016, ημέρα που έπεσαν για επεξεργασία  τα πρώτα λύματα της στο εργοστάσιο του βιολογικού , μετά από  προσπάθειες κοντά τριάντα χρόνων. Οι μελέτες του έργου άρχισαν το 2009 και η κατασκευή του εργοστασίου και των δικτύων το 2013 και η λειτουργία θα είχε αρχίσει νωρίτερα χωρίς τις οικονομικές δυσκολίες του περασμένου καλοκαιριού.αρχισε η λειτουργία του βιολογικού Χώρας Άνδρου vanglouk androsfilm (3)
Το πρώτο δίκτυο που ενώθηκε ήταν αυτό   από τις Τρεις Εκκλησιές  μέχρι το κατάστημα του Νίκου Πανταζή, μειώνοντας κατά 1/3 τα λύματα της Πλακούρας και το δεύτερο το δίκτυο του Παραπορτίου… Aρχισε η λειτουργία του βιολογικού Χώρας Άνδρου vanglouk androsfilm (2)

 όπου οι κάτοικοι έζησαν ένα εφιαλτικό  καλοκαίρι από τους ξεχειλισμένους βόθρους δίπλα στο ποτάμι.

αρχισε η λειτουργία του βιολογικού Χώρας Άνδρου vanglouk androsfilm (2)
η λειτουργία του βιολογικού θα είναι ανάλογα αυξανόμενη με τα προστιθέμενα δίκτυα της Χώρας ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα συνδεθούν τα  κατασκευασμένα προ διετίας  δίκτυα Λειβαδίων και Μεσσαριάς,  μιάς και η συνδεσή τους στον κεντρικό αγωγό  δεν έχει ακόμα δρομολογηθεί.
Ένα βίντεο λίγο πριν την κατασκευή του βιολογικού

7 Σχόλια

  • Πραγματι πολυ ιστορικη ημερα για το νησι αποτελεσμα πολυχρονων προσπαθειων . Καλη αρχη μακαρι να εχει επιτυχια ο βιολογικος και να τον δουλευουν σωστα γιατι αλλιως τσαμπα τα λεφτα και ο κοπος…το εχουμε δυστηχως ξαναδει το εργο αυτο!!! Ισως θα επρεπε ο τιτλος του θεματος να ηταν διαφορετικος και πιο ευπρεπεις αν μου επιτρεπεται!!!!

  • Ευτυχώς το σκατό έφυγε από την Πλακούρα Και όμιλο που κολυμπούσες και τα έβλεπες δίπλα σου Και τώρα με μία είναι μεγάλη ανάσα. Προχωρούμε μπροστά Εκτός αν συμβεί τίποτα το απρόοπτο όπως συμβαίνει πάντοτε στην Άνδρο Θζ my

  • Ο τιτλος ειναι υπεροχος – μπραβο στο andros film. “Δεν υπαρχουν βρωμικες λεξεις, υπαρχουν βρωμικα μυαλα” -Καρλ Χαινς Ρουμενιγκε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio