Νέα

Ο Τζώνυ έφυγε από τον Πιτροφό

pitrofos vanglouk androsfilm
τη Κυριακή 28 Αυγούστου 2016,  ο Ιάκωβος Περτέσης και ο Σταμάτης Κουλούρης, πρόεδρος της Κοινότητας Πιτροφού, με την συνοδεία αστυνομικού οργάνου, άνοιξαν την πόρτα οικίας κοντά στο μπαρ Απόρθητο. Οι γείτονες είχαν ανησυχήσει γιατί δεν έβλεπαν τις τελευταίες 3-4 μέρες τον Άγγλο γείτονά τους Τζόνυ (έτσι τον ήξεραν όλοι στο χωριό) αγνώστου επωνύμου περίπου 75 ετών.
Μπαίνοντας στο σπίτι ο αστυνομικός με τους δύο γείτονες βρήκε δύο μέτρα πίσω από την πόρτα κρεμασμένο τον Τζόνυ με ένα σχοινάκι από ένα μεταλλικό στήριγμα στον τοίχο. Η αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και θα προχωρήσει και σε έρευνα μιας και ο Τζόνυ, που έμενε πάνω από 20 χρόνια στην Άνδρο δεν είχε κανένα συγγενή στην Άνδρο ή στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια τον  φρόντιζαν οι περίοικοι μιας και δεν είχε κάποιο σταθερό οικονομικό πόρο.
από το http://cyclades24.gr/
το πραγματικό  όνομά του ήταν Harold John Windsor και έκανε κάθε είδους εργασίες στο χωριό.  (Vanglouk)
 

1 Comment

  • Τι κρίμα που αναφέρεις λάθος πηγή. Δες καλύτερα τι γράφει για πηγή το ΚΥΚΛΑΔΕΣ 24 και μετά κάνε ανάρτηση. Μιας και κάνεις αντιγραφή κάντη σωστά. Εν Άνδρω.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio