Νέα

Ωραίος ο πεζόδρομος Νιμποριού αλλά…

πεζόδρομος Νιμποριού αυγ 2016 vanglouk androsfilm (1)

Στο πι και φι φτιάχτηκε  και δόθηκε στους πεζούς  της παραλίας Νιμποριού, μέσα στο καλοκαίρι, αλλά κανένας δεν μπήκε να καθαρίσει το γύρω χώρο που  φανερώθηκε,…
( το σχόλιο για τα σκουπίδια αφαιρέθηκε γιατί δίκαια  ή άδικα έτυχε παρερμηνειών και σε καμία περίπτωση ο συντάκτης είχε πρόθεση να προσβάλλει κανέναν και προπάντων τον χορηγό του έργου)
πεζόδρομος Νιμποριού αυγ 2016 vanglouk androsfilm (2)
πεζόδρομος Νιμποριού αυγ 2016 vanglouk androsfilm (3)
 
πεζόδρομος Νιμποριού αυγ 2016 vanglouk androsfilm (4)
 
πεζόδρομος Νιμποριού αυγ 2016 vanglouk androsfilm (5)
 
 
 
πεζόδρομος Νιμποριού αυγ 2016 vanglouk androsfilm (7)
πεζόδρομος Νιμποριού αυγ 2016 vanglouk androsfilm (8)
 
πεζόδρομος Νιμποριού αυγ 2016 vanglouk androsfilm (9)
πεζόδρομος Νιμποριού αυγ 2016 vanglouk androsfilm (10)

6 Σχόλια

 • Δεν γνωρίζω τον χρηματοδότη, αλλά δεν φτάνει που πλήρωσε θα τον βάλουμε και να καθαρίσει;
  Αυτό είναι δουλειά της Υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.
  Όπως και η καθαριότητα στα εγκαταλελειμμένα σοκάκια της παλιάς πόλης όπου οι ξένοι φωτογραφίζονται παρέα με πλαστικές σακούλες, λιωμένα παγωτά και κουτάκια μπύρας όλο το καλοκαίρι.
  Εκεί κανένα αρμόδιος του Δήμου δεν έχει περπατήσει ποτέ και οι υπάλληλοι της καθαριότητας, καθαρίζουν τον κεντρικό δρόμο, αλλά δεν γυρίζουν το κεφάλι δεξιά – αριστερά, ίσως για να μη δουν το σκουπιδαριό στα στενάκια και αναγκαστούν να το μαζέψουν.
  Κ.Ι.Κ.

 • Ένα απ’ τα καλύτερα έργα που έχουν γίνει στην Άνδρο Και νομίζω οι μαγαζάτορες είναι υποχρεωμένοι να κρατούν καθαρό τον χώρο Κατά τη ζωή έφυγα και γύρω του Ο Δήμος να βάλει μπασκέτες για τα σκουπίδια Κατά μήκος της γέφυρας Πρέπει να γίναμε νοικοκύρηδες κι εμείς όχι να τα περιμένουμε Όλια το Δήμο Και πάντοτε να μαστέ Ευχαριστούμε Που βοηθούν το νησί μας σε τέτοια καλά έργα Ας μαζέψουνε θέλω τέσσερα τα μαγαζιά να καθαρίσουν την περιφέρεια είναι δικιά τους Θζ by

 • Andros should be thankful that there are people who care enough for the island to contribute to improvements that serve everyone. The footpath is a major improvement that makes it possible to enjoy the walk to the beach without worrying about traffic. The people responsible for throwing rubbish should be the ones to clear it up.

 • ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ” ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ”.

Αφήστε ένα σχόλιο