Νέα

Πρόσκληση μελισσοπαραγωγών Άνδρου για το 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας-Πειραιάς, 2,3 και 4 Δεκεμβρίου 2016

8o-festival-meliou-vanglouk-androsfilm

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016.
Στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης η Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου στοχεύει στην προβολή και προώθηση του ανδριώτικου μελιού και των προϊόντων μέλισσας, στο εμπορικό κοινό και τους χώρους μαζικής εστίασης και στην ανάδειξη του πλούτου και της μοναδικής ποιότητας των μελισσοκομικών προϊόντων της Άνδρου στο ευρύ κοινό.
Επιπλέον μέσω της δράσης αυτής, δίνεται στους ανδριώτες παραγωγούς μας, η ευκαιρία σύναψης εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών με επιχειρήσεις παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού. Το Φεστιβάλ θα πλαισιωθεί και φέτος από παράλληλες εκδηλώσεις και Συνέδρια που σκοπό έχουν την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για εξειδικευμένα θέματα μελισσοκομίας.
Καλούνται όσοι ανδριώτες παραγωγοί επιθυμούν να έχουν παρουσία μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., να το δηλώσουν έως τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=7667.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2281082380 κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.
Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Αφήστε ένα σχόλιο