Νέα

Οι Ολλανδοί ξανάρχονται!

 
ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΝΔΡΟΥ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΣΤΡΑΠΟΥΡΙΕΣ ΜΕΝΗΤΕΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ ANDROSFILM VANGLOUK (2)

Άνδρος 22 έως 29 Οκτωβρίου 2016 : Ολλανδοί εθελοντές καθαρίζουν και πάλι τα μονοπάτια μας !

Ολλανδοί εθελοντές καθαριζουν μονοπάτια στην Άνδρο 7 Απριλίου 2016 Τρομάρχια Καππαριά Γιάλια andros routes vanglouk androsfilm.gr (5)

16 φίλοι εθελοντές ποικίλων ηλικιών θα ταξιδέψουν και θα διαμείνουν στην Άνδρο με δικά τους έξοδα για να καθαρίσουν μονοπάτια της Άνδρου.  Η διαμονή τους θα μοιραστεί στο Γαύριο, τη Χώρα και το Κόρθι και το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από εργασία στα μονοπάτια, επισκέψεις σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, συναντήσεις με τους συλλόγους, γνωριμία με την τοπική κουζίνα και τα προϊόντα. Θα επισκεφτούν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του νησιού φροντίζοντας μονοπάτια στην βόρεια, κεντρική και νότια πλευρά.
ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΟΡΘΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ANDROS ROUTES ANDROSFILM VANGLOUK (10)
Καί όλα αυτά, μετά την ευρωπαϊκή  πιστοποίηση των μονοπατιών μας , με τη  συνεργασία του Andros routes με τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό Ολλανδικό οργανισμό Nature travel, SNP για 2 προγράμματα  που προβλέπουν:
α) Δύο οκταήμερα ταξίδια που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο αρχές Απριλίου και τέλη Οκτωβρίου 2016 όπου Ολλανδοί επισκέπτες της Άνδρου αφιερώνουν 6 ώρες ημερησίως – με την καθοδήγηση των εθελοντών μας- στους καθαρισμούς μονοπατιών εν όψει της ετήσιας έναρξης & λήξης της περιόδου πεζοπορίας. Το πρώτο ταξίδι ολοκληρώθηκε με επιτυχία τον περασμένο Απρίλιο με τη συμμετοχή 9 ατομων ενώ σε λίγες μέρες ξεκινά το 2ο ταξίδι με τη συμμετοχή 16 ατόμων.
ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΝΔΡΟΥ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 VANGLOUK ANDROSFILM JPG (8)
β) Δέκαήμερα ταξίδια μεμονωμένων επισκεπτών για πεζοπορία κατά μήκος της πιστοποιημένης διαδρομής “Andros Route” ξεκινώντας από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο κι από το Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο, με μοιρασμένη διαμονή σε Γαύριο, Μπατσί, Χώρα και Κόρθι.
ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΝΔΡΟΥ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΣΤΡΑΠΟΥΡΙΕΣ ΜΕΝΗΤΕΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ ANDROSFILM VANGLOUK (15)
Ήδη οι κρατήσεις αυτών των ταξιδιών εμφανίζουν συνεχή αυξητική ροή με επισκέπτες που θα διαμείνουν φέτος στην Άνδρο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.
Όσοι ενδιαφέρονται να τους γνωρίσουν και να προσφέρουν μπορούν να απευθυνθούν στο [email protected] και στο τηλέφωνο 0030 6977 334334.
 
 
ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΟΡΘΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ANDROS ROUTES ANDROSFILM VANGLOUK (1)
φωτογραφίες Vanglouk από το πρώτο ταξίδι Ολλανδών εθελοντών στην Άνδρο
ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΝΔΡΟΥ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΣΤΡΑΠΟΥΡΙΕΣ ΜΕΝΗΤΕΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ ANDROSFILM VANGLOUK (9)
 
ολλανδοί τουρίστες καθαρίζουν εθελοντικά μονοπάτια της Άνδρου vanglouk androsfilm (6)
 

1 Comment

  • Ήταν και Η πρώτη Ομάδα που Περπάτησαν τα μονοπάτια της Άνδρου ευχόμαστε καλή δύναμη Και Καλά να περάσετε θζny

Αφήστε ένα σχόλιο