Νέα

Η "Γενική Ανακύκλωση Ανδρου" ανακοινώνει :

20161010_123906ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΝΔΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι μετά την έναρξη εργασιών μας στις 06 Οκτωβρίου 2016 έως και χθες 19 Οκτωβρίου 2016, καταφέραμε να αδειάσουμε όλο το δίκτυο των κάδων, τα καταστήματα και τις υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Άνδρου μετά την χαώδη κατάσταση που παραλάβαμε.
 
20161007_092042
 
20161010_124052
Το επόμενο βήμα είναι να αδειάσουμε το δίκτυο του Δ.Δ. Κορθίου και αμέσως μετά αυτό της Υδρούσας.
Μετά την πλήρη αποκατάσταση όλων των δικτύων θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της αποκομιδής των ανακυκλώσιμων υλικών.
Στην Δημοτική Ενότητα Άνδρου, οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιούν πλέον τους κάδους ανακύκλωσης μετά τον διαχωρισμό των υλικών στα τρία ρεύματα και παρακαλούνται να συμμετέχουν όσο περισσότερο γίνεται στην ανακύκλωση, λόγω του μεγάλου προβλήματος στην αποκομιδή των απορρμμάτων από τον Δήμο.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι και οι κάδοι της κομποστοποίησης στην Χώρα έχουν αδειασθεί, έχουν πλυθεί, έχουν αρωματιστεί και είναι έτοιμοι για χρήση.
Παρακαλούνται οι πολίτες να συμμετέχουν ενεργά και στο πρόγραμμα της κομποστοποίησης.
Άνδρος 20 Οκτωβρίου 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΝΔΡΟΥ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ https://m.facebook.com/groups/497728250332362

4 Σχόλια

  • Πολα Συνχαρητηρια πολυ καλοί δουλια απω την δικη σας μέριατωρα ειναι η σειρά η δίκη μας για να γίνεται σωστή η ΑΝΑΚΙΝΟΣΗΣ να δούμε Η αντίθετη θα Σημορφθουνεν ΘΖ my

  • Μπράβο στον εργολάβο και το συνεργείο του! Άξιοι άνθρωποι, με όρεξη για δουλειά! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!!!!!!!
    Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται ο Δήμος για συνεργάτες!

  • Aντωνη εσυ και το προσωπικο σου καλο κουραγιο σας ευχαριστούμε ..
    Αν ελλειπαν και οι λιγοι που εχουν γεμισει τα χαντάκια με ντενεκεδάκια και
    μπουκαλια θα ηταν ευχης εργο.

  • ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ;ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΟΥΤΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ….ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ….

Αφήστε ένα σχόλιο