Νέα

Συνεχίζει στους αγώνες ο Λεωνίδας Τσορτανίδης

tsortanidis-1-vanglouk-androsfilm
Από τους νεότερους αθλητές που πήραν μέρος στο YOUTH WORLD RS:Χ 2016 (Ολυμπιακή κατηγορία στην ιστιοσανίδα) είναι ο «παγκόσμιος» αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου Λεωνίδας Τσορτανίδης, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα που έλαβε χώρα στη Λεμεσό της Κύπρου από 19 έως 26 Νοεμβρίου 2016.
Σε σύνολο 13 ιστιοδρομιών ο Λεωνίδας Τσορτανίδης κατέλαβε την 37η θέση στην γενική κατάταξη και την 8η θέση στην κατηγορία κάτω των 17 ετών. Ας σημειωθεί ότι στον αγώνα συμμετείχαν 72 αθλητές από 19 χώρες.
Οι συνθήκες ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσες με δυνατό άνεμο από 18 έως 30 κόμβους και ύψος κύματος που έφθανε τα 2 μέτρα, γεγονός που αποτελεί εξαιρετική εμπειρία για έναν αθλητή.
tsortanidis-vanglouk-androsfilm
Εάν λάβει κανείς υπόψη του ότι οι αγωνιζόμενοι ήταν γεννημένοι από το 1998 έως το 2001 η εμφάνιση του Λεωνίδα Τσορτανίδη (15 ετών) αφήνει υποσχέσεις για μια πολύ καλή μελλοντική συνέχεια και εξέλιξη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio