2 Σχόλια

 • Ως πολίτης της Ανδρου και μέλος της Μικτής Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Ανδρου επιθυμώ, από αυτό το βήμα, να ευχαριστήσω και να συγχαρώ ολους όσους συνετέλεσαν σε αυτή την εξαιρετική μουσική εκδήλωση .
  1. Εκφράζω ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Πρόεδρο του Μουσικού Συλλόγου Ανδρου κ. Ντορίνα Αμωράτη για την μνεία του ονόματος του Ιησού Χριστού ως προς το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων που έκαμε στην εμπνευσμένη ομιλία της. Με την ομιλία της αυτή, αλλά και με την ολη ευγενεια που τη διακατέχει, αλλά και με τη πνευματική κληρονομία που έχει από τον αείμνηστο πατέρα της του οποίου να είναι αιωνία η μνήμη, αξίζει επαξίως της θέσης που κατέχει ήγουν αυτής της Προέδρου του Μουσικού Συλλόγου Ανδρου.
  2. Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στον καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Μενέλαο Παλαιοδημόπουλο, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στο Σύλλογο με αποκορύφωμα της προσφοράς του, οτι από τη δική του Μουσική Παιδεία οδήγησε την εκπληκτική Μαέστρο Αμαλία Τηνιακού να γίνει αυτό που είναι σήμερα, για την οποία έχω την αίσθηση οτι οι μουσικές ικανότητές της θα την οδηγήσουν στο μέλλον και σε άλλες μεγαλύτερες επιτυχίες ίσως και έξω από τα στενά ορια της Ανδρου. Ηταν πολύ συγκινητική η αναφορά του οτι ο ίδιος έγινε η γέφυρα για να περάσει απέναντι και να χτίσει το δικό της Μουσικό Οικοδόμημα η Αμαλία Τηνιακού. Ο Μενέλαος Παλαιοδημόπουλος τιμά την υψηλή και αληθινή έννοια του Δασκάλου, γιατί αυτο σημαίνει αληθινός Δάσκαλος να χαίρει και να συγχαίρει, οταν οι μαθητές του προοδεύουν. Νομίζω οτι η Ανδριακή Κοινωνία πρέπει κάποτε να τιμήσει αυτό το μεγάλο μουσικό Δάσκαλο.
  3. Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στο κ. Βαγγέλη Λουκίσσα, του οποίου οι προσπάθειες για τη σωστή ενημέρρωση των Ανδριωτών είναι άοκνες και σε ποπιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και σε όλα τα συμβάντα της Ανδρου είναι πάντα παρών.
  Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους φροντίζουν για τη συντηρηση του Δημοτικού Θεάτρου Ανδρου καθώς και τη καθαριότητα του.
  4. Και κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους ευεργέτες του Μουσικού Συλλόγου Ανδρου με προεξάρχοντα τον κ. Πολέμη.
  Κωνσταντίνος Στρατής
  Μεσαριά Ανδρος
  Χορωδός στους μπάσους της Μικτής Χορωδίας Ανδρου.

Αφήστε ένα σχόλιο