Νέα

Το τελευταίο αντίο στο Νίκο Θεολόγου


Σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017, μία ηλιόλουστη μέρα,  η Άνδρος  είπε το τελευταίο αντίο  στον Νίκο Θεολόγου που πέθανε τη περασμένη Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016.
Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και γνωστοί γέμισαν την εκκλησία της Παναγίας στη Χώρα  για την νεκρώσιμη ακολουθία. Εδώ ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας  Γιάννης Καπάκης,  ο δήμαρχος Θ. Σουσούδης, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Γλυνός, ο Έπαρχος Δ. Λοτσάρης, , ο πρώην Έπαρχος Γιάννης Μαλταμπές ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λ. Μπάλλας και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.
 

Μήνυμα του Μητροπολίτη Δωρόθεου διάβασε ο ιερέας Νικόλαος Μανδαράκας, ψήφισμα του Συλλόγου Μαινήτων ο Γιάννης Ξανθός, του Θεατρικού Ομίλου Άνδρου ο Νίκος Παντζόπουλος και από τους συνάδελφους στο ΕΣΥ χαιρέτησε η Ράνια Ταουσάνη. Συγκινημένος ο παλιός συμμαθητής από τη Μυτιλήνη αλλά πιό πολύ ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Γλυνός που με δάκρυα και δυσκολία χαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη του.

ο καφές στην αγαπημένη του Λέσχη Ανδρίων και ο επίλογος στο Νεκροταφείο Χώρας

ένα βίντεο σε λίγο…

2 Σχόλια

  • Ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.Κρίμα για τον Νίκο που πάλεψε παλληκαρίσια με το θηρίο και νικήθηκε,αλλά κρίμα και για τους Ανδριώτες.
    Χάσανε τον γιατρό τους και τον άνθρωπό που νοιαζότανε για τα κοινά και την συνέναιση.

Αφήστε ένα σχόλιο